Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Just Cause 2
Cześć mam problem z gra ;) oto screany
[Obrazek: oiq9x8.jpg]
[Obrazek: 3yz7m8.jpg]
[Obrazek: 5i8ild.jpg]
Pobrałem wszystkie pliki i mam je połączyć ale coś mi nie działa ;/ oto instrukcja dodana z gra

INSTRUKCJA INSTALACJI :

1-Pobierz wszystkie 5 partów i połącz programem "dzielacz"
2-Otrzymany obraz ISO zamontuj w wirtualnym napędzie "deamon tools lite"
3-Gdy to zrobisz automatycznie uruchomi się instalator - wybierz gdzie ma się zainstalować gra,
(Jeśli cos poszło nie po twojej myśli i chcesz otworzyć instalacje sam pamiętaj że możesz to zrobić tylko i wyłącznie plikiem "steambackup.exe" który znajduje się w obrazie płyty)
4-Wgraj CRACKA i uruchom gre z folderu gdzie ją zainstalowałaś/eś plikiem "JustCause2.exe"
5-Powodzenia , polecam tą gre ponieważ sam ją przeszedłem w 90 % :)

Może wiecie o co chodzi?
  Odpowiedz
Jakiś błąd pewnie w grze , albo brak plików uzupełniających :)
  Odpowiedz
a da sie jakoś to naprawić? :)
  Odpowiedz
Spróbuj z danymi naprawczymi :)
  Odpowiedz
Spróbuj to wypakować w innym miejscu.

Swoją drogą po co teraz ludzie pakują gry w "dzielenie i łączenie plików" przecież win rar jest dużo wygodniejszy, kazdy go ma i szybciej pakuje i rozpakowuje pliki.
  Odpowiedz
Przeniosłem pliki na pulpit i to samo moze problem jest w tym ze on tylko czyta 1 z 5 części tej gry
  Odpowiedz
Po pierwsze zobaczy ile ważą Twoje pliki.
Najprawdopodobniej zostały one źle pobrane zobacz że gdy wybierzesz w programie 5 partów
to ich rozmiar całkowity to 0,0 bajtów.

Musisz pobrać pliki ponownie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
a no ale ja je z 3x pobierałem i to samo ;/
  Odpowiedz
Spróbuj programem 7zip lub Winrarem, pierwszy plik powinien mieć rozszerzenie .001
  Odpowiedz
nie działa ;/ dobra napisze jeszcze do masive
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości