Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[KONKURS] Wygraj oryginalną zapalniczkę od Pierre Cardin!
Witajcie!

Z okazji uruchomienia nowej wersji naszej strony internetowej oraz naszego debiutu na Facebook’u, przygotowaliśmy mały konkurs, w którym do wygrania jest 5 oryginalnych zapalniczek marki Pierre Cardin!

Zapalniczki Pierre Cardin są to najbardziej pożądane marki zapalniczek na świecie, a ich ceny rynkowe wahają się od 60 do nawet 200 złotych! Ty możesz dostać ją za darmo: w eleganckim etui i z wygrawerowanym napisem Pierre Cardin!

[Obrazek: 1696990.jpeg]

Co zrobić, aby stać się posiadaczem jednej z nich? To proste!

1) Polub naszą stronę: https://www.facebook.com/zapalniczkihermes
2) Polub naszą nową stronę – http://www.zapalniczka.com.pl – na Facebook’u lub w Google+ (przyciski znajdują się u góry strony, w panelu po lewej stronie)
3) Wyślij maila zatytułowanego „Konkurs” na adres mcygan1991<małpiszon>gmail.com. W mailu uzasadnij, dlaczego zapalniczka Pierre Cardin powinna trafić właśnie do Ciebie.

Najlepsze uzasadnienia zostaną nagrodzone zapalniczką Pierre Cardin, którą wyślemy do Ciebie pocztą.

Wszystkie szczegóły dostępne są na stronie konkursowej.

Na maile czekamy od 31 marca do 11 maja 2014 roku.

Regulamin konkursu jest dostępny tutaj.

Gorąco zapraszam do wzięcia udziału!
  Odpowiedz
W emailu podać linka do swojego Fb?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Wiem że to offtop ale jak dla mnie to sama strona (nowa) od razu mnie odstrasza, wygląda jakby ją robił średnio ogarnięty małolat, niestety taki wygląd strony nie zachęca mnie w żaden sposób do wzięcia udziału w konkursie z racji tego iż strona nie wygląda dobrze jako potencjalnie zainteresowany konkursem nie sądzę abyście byli w stanie zafundować mi zapalniczkę wartą 200 zł skoro strona warta jest 5 zł.
  Odpowiedz
Mi tam strona pasuje, przynajmniej wizualnie. :P

Co do konkursu, to w życiu o tej marce zapalniczek nie słyszałem, może dlatego, że nie palę. Co w nich jest takiego specjalnego?
  Odpowiedz
Swordancer napisał(a):Co w nich jest takiego specjalnego?
Marka
Poza zapalniczkami są też papierośnice (posiadam takową), piersiówki i wiele innych gadżetów sygnowanych tą marką.
  Odpowiedz
Powiem szczerze że pierwszy raz przeglądając ten wątek miałem identyczne podejście co Szalony.
Wchodzę na stronę a tam jakieś amatorskie logo, informacja że istniejecie od '96 roku i 90 like na facebooku.
Przyznam że nie wierzę abyście podarowali mi zapalniczkę wartą jak to piszecie "nawet 200 złotych". Popracujcie
nad wyglądem waszej strony, facebookiem (ja na swoim profilu którego nie używam mam 200 lajków od tak) i tak dalej.

Za pierwszym razem nie chciałem tego pisać aby Was nie pogrążyć ale skoro Szalony zaczął temat dodałem od siebie parę słów.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Na blogu, do którego podałeś link, są we wpisie linki do ich strony, więc domyślam się, że oni są autorami zarówno wpisów, jak i zdjęć. Mają mnóstwo wpisów na innych forach i blogach, wszędzie ich linki. Przeciągając zdjęcie w google mam to samo, adres ich strony we wpisach. To samo na stronach z konkursami. Słabą kampanią bym tego nie nazwał. Co prawda zdjęcie wykonałbym na jednolitym tle, lub takowe wstawił, a to logo faktycznie wygląda nieprofesjonalnie, jednak gdybym interesował się zapalniczkami, nie przeszkadzałoby mi to, aby wziąć udział konkursie. Na pierwszy rzut oka można się domyślić, że nie mamy do czynienia z dużym dystrybutorem, ale małe firmy często funkcjonują najlepiej, a konkurs nie zmusza nas do zakupu niczego, storna mnie nie razi i jest w miarę wygodna. Ja osobiście odniosłem pozytywne wrażenie.
  Odpowiedz
O przepraszam, faktycznie - mój błąd, nie zauważyłem adresu do ich strony.
Jednak dalej uważam że to słaba kampania.

PS.
Jak możesz usuń cały tekst "edit" w moim poście bo ja go nie mogę edytować, z góry dzięki.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz