Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
06.01.2012, 14:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2012, 14:12 przez agata7852.)
hej
jestem właścicielką konta na chomiku agata945
ktoś się włamał na moje konto i zmienił hasło i meila.
napisałam do pomocy ale boję sie ze zanim oni odpisza to moje konto
zostanie wyczyszczone co mam zrobic ???
dodam że nie zmienili nazwy tylko hasło i maila i ostatnie logowanie było dziś o 05:41 - ja o tej porze spałam .
06.01.2012, 14:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2012, 14:15 przez Baron.)
Jeżeli skontaktowałaś się z administracją chomika to nic innego nie pozostało Ci jak czekać
na ich odpowiedź. Dzisiaj pewnie mają wolne więc odpowiedzi możesz spodziewać się najpóźniej
w poniedziałek.
Aby potwierdzić, że jesteś właścicielką tego profilu będą chcieli
uzyskać od Ciebie kilka informacji.
agata7852 napisał(a):tylko kurcze, do poniedziałku to mi wszystko wyczyszcza ;/
Włamują się przede wszystkim żeby wyczyścić konto, więc nie masz się co łudzić że coś zostanie.
Jedynie możesz mieć nadzieję, że administracja zwróci Ci punkty które Ci ukradną.
06.01.2012, 15:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2012, 15:10 przez Saibo.)
Ukarana? Nie wiem...
Nie byłem w podobnej sytuacji, ale jeśli to jest jakaś osoba, która ma normalnie konto na chomikuj, a w wolnym czasie włamuje się na chomiki to administracja nie powinna przejść obok tego obojętnie.
Marne szanse na to że osoba zostanie ukarana, wiele kont na które zostawały przelane skradzione punkty działa do dzisiaj i nie zostały zablokowane.
Chomikuj zwraca punkty i na tym się kończy.