Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

KSW XVI
[Obrazek: ksw16.png]

Gala KSW XVI odbędzie się 21 maja - hala Ergo Arena w Gdańsku.

Karta Walk:

Walka Wieczoru 1: Mamed Khalidov vs. Matt Lindland
Walka Wieczoru 2: Mariusz Pudzianowski vs. James Thompson

ExtraFight: Marcin Różalski vs. Vitali Shemetov
ExtraFight: Artur Sowiński vs. Cengiz Dana
ExtraFight: Jan Błachowicz vs. Toni Valtonen
ExtraFight: Michał Materla vs. James Zikic
ExtraFight: Karol Bedorf vs. Grigor Aschugbabjan

[Obrazek: ksw16fightcard1.th.jpg]
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
No to będzie się działo. Mnie osobiście interesuje walka Mameda Khalidova.
Przyznam się, że na początku powstania KSW sceptycznie podchodziłem do tej całej polskiej organizacji, ale widzę, że się rozwija dość dobrze i może będzie dobrze znana zagranicznym zawodnikom, kto wie?
  Odpowiedz
Mnie też interesuje walka Khalidova muszę oglądać:)Khalidov rządzi!!!
  Odpowiedz
oooo oglądam właśnie teraz...... :) Fajne były pierwsze 2 walki :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Jak wyglądała walka Pudziana? Bo przeoczyłem niestety KSW 16.
  Odpowiedz
Może ktoś wrzuci jakieś walki z you tube ?
  Odpowiedz
Mariusz Pudzianowski vs James Thompson

Mariusz od początku dobrze wystartował, a bombardowanie na głowę Thompsona umocniło mnie w przekonaniu, ze to Pudzian będzie zwycięzca... miałem nadzieję, że James padnie na deski, jednak "Kolos" nie tylko jest duży, ale ma też twardą głowę. Dalej to już po prostu brak sił... kondycja i jeszcze raz kondycja.

Mamed Khalidov vs Matt Lindland

Mamed po raz kolejny pokazał klasę. Szczerze mówiąc liczyłem na dłuższą walkę, ale liczy się wygrana Mameda. Dzwignia musiała być dość mocna skoro, Matt stracił przytomność - widać nawet na końcu niedowierzanie ze strony Lindland'a, że przegrał.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Pudzian dał sobie skopać tyłek... a Mamed to jakiś Ninja.
  Odpowiedz
Jak dla mnie Pudzian powinien dać sobie spokój z walkami,był mistrzem a teraz się ośmiesza.
  Odpowiedz
Jak dla mnie sile ma, ale z wytrzymaloscia ma problemy i to bardzo duze. Popatrzcie jak on oddycha jak sie meczy - zastanawiam sie czy on ma jeszcze pluca, czy tylko miejsce na nie.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości