Płyte będą tworzyli bracia Abradab i Joka oraz DJ Fell-X.
Prawdopodobna nazwa to 4:44. Zapraszam do dyskusji na temat płyty.
Poniżej intro:
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Kaliber 44 - 4:44
|
20.08.2013, 12:47
Witam. Jak może niektórzy wiedzą powstaje nowa płyta legendarnego zespołu Kaliber 44. Co sądzicie o nagrywaniu po tak dużej przerwie?
Płyte będą tworzyli bracia Abradab i Joka oraz DJ Fell-X. Prawdopodobna nazwa to 4:44. Zapraszam do dyskusji na temat płyty. Poniżej intro:
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.08.2013, 14:22
Dla mnie to jest trochę naciągane. Kaliber jest kojarzony z świetnym zespołem, a oni mogą to zniszczyć.
20.08.2013, 14:33
Mi się nie wydaje żeby dAb albo joka zepsuli wizerunek kalibra. Po kawałku "Moje Demony" nie wydaje mi się żeby wyszli z formy. Chciałbym żeby następne pokolenie również wychowało się na muzyce typu Plus i Minus.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
20.08.2013, 16:06
Moim zdaniem fajna będzie piosenka,melodia jak dla mnie jest wstrząsająca oraz pozytywnie energiczna.Zobaczymy jak im to wyjdzie,oraz posłuchamy tej nowej piosenki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Wychowałem się na ich kawałkach.
Zaczęło się w podstawówce 7 lub 8 klasa... (teraz 1 gimnazjum) Najgorzej mieć oczekiwania do twórców przez co można się zawieść. Ja czekam i kupię w ciemno. Co do nowej płyty nie mam oczekiwań.
20.08.2013, 19:36
Paktofonika odżyła więc nie skreślajmy Kalibra. Szczerze im życzę powodzenia.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
25.08.2013, 10:16
Jak dla mnie gdy magik odszedł do paktofoniki, muzyka kalibra się mocno zmieniła i już nigdy nie bedzíe taka sama... Chodź po wyjściu tej płyty może się okazać, że się grubo myle
|