Macie jakiś pomysł, żeby gra działała?
Karta graficzna nie jest obsługiwana przez grę
|
27.11.2012, 16:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2012, 01:47 przez MissFuneral.)
Siema, mam problem z grą. Zainstalowałem Medal of Honor Aribove, czy jak to się tam nazywa. Zrobiłem cracka i po odpaleniu gry wyświetla mi się komunikat "Twoja karta graficzna nie jest obsługiwana".
Macie jakiś pomysł, żeby gra działała? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.11.2012, 16:42
Moim zdaniem karta jest nieodpowiednia. Może masz GeForce, a potrzebna jest Nvidia? Myślę, że zmiana sterowników by tu pomogła.
27.11.2012, 17:02
Poczytaj sobie, że nie wszystkie karty graficzne z laptopów są do zagrania w MoH Airborne.
27.11.2012, 23:29
Opisz jaki masz sprzęt, bo inaczej nie ruszę z odpowiedzią konkretną.
05.12.2012, 22:17
(27.11.2012, 16:42)VanPure napisał(a): Moim zdaniem karta jest nieodpowiednia. Może masz GeForce, a potrzebna jest Nvidia? Myślę, że zmiana sterowników by tu pomogła. Nvidia to producent kart graficznych a GeForce to nazwa ich procesorów graficznych. Czyli można powiedzieć jedno i to samo. Na początek podaj specyfikacje sprzętu, zaktualizuj sterowniki. Być może Twój komputer nie spełnia wymagań technicznych. Możesz zmienić widzialną dla komputera nazwę karty i gra uruchomi się tylko co z tego skoro i tak nie będzie wyrabiać. Ale tak jak pisałem wyżej podaj specyfikacje komputera, to porównamy ją z wymaganiami. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
06.12.2012, 15:56
Jeśli uruchamiasz grę na laptopie spróbuj prawym guzikiem myszy na ikonce od gry i wybierz "uruchom z procesorem graficznym" -> "procesor nvidia o dużej wydajności".
Czasem po instalacji nowej gry, zwłaszcza pirata laptop próbuje ją uruchomić na karcie zintegrowanej i trzeba wymusić uruchomienie na normalnym GPU. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości