Ładna ? I co ewentualnie byście poprawili ?, Co Byście dodali ? Co się Wam podoba a co nie ?
Wiem że ten kurczak dziwnie wyszedł
Zapraszam do oceny
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Kartka Wielkanocna
|
Przedstawiam wam moją nową pracę do szkoły :
Ładna ? I co ewentualnie byście poprawili ?, Co Byście dodali ? Co się Wam podoba a co nie ? Wiem że ten kurczak dziwnie wyszedł Zapraszam do oceny Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
W grafice jestem słaby ale własne zdanie mogę mieć
Praca nie podoba mi się. Kurczak, jajka i trawka w ogóle do siebie nie pasują. Jedynie tło jest ok, spokojne i łagodne.
Kruchy, ale 5 z Informatyki w szkole będę miał Gdybyś ty zobaczył prace innych uczniów z mojej szkoły to byś się złapał za głowę Moja praca w porównaniu do tamtych jest na wysookim poziomie
Ps. Mojej mamie się podoba
30.03.2012, 17:05
Z przymrużeniem oka jajka są powiedzmy ok, ale kurczak rzeczywiście odstaje od reszty.
30.03.2012, 17:15
Skoro wiesz, że kurczak nie wyszedł to go popraw
W google jest ich tysiące.
Zaraz coś wykombinuje , tylko jest problem bo nie mam psd Ale to szczegół XD
30.03.2012, 17:58
Ujdzie, ale patrząc na całość to ja odnoszę wrażenie jakby te jajka i pisklę były przyklejone do kartki
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
30.03.2012, 19:58
Jak na Twój wiek dobry początek. Masz kłopot z doborem barw, ale tego się człowiek uczy ćwicząc i bawiąc się grafiką. Nic tam d siebie nie pasuje, ale jak już wspomniałem - jest kartka jest nawet ok oceniając Cię pod kątem wieku. Bardzo ładnie
Osobiście nie będę Ci doradzał szukania gotowych kurczaków w png lub psd ponieważ jestem zwolennikiem samouctwa. Lepiej gorzej wyciąć, ale zrobić to samemu, niż znaleźć gotowca z sieci. Dużo się jeszcze musisz nauczyć i nie poddawaj się. Grafika to wspaniała i rozwojowa dziedzina
Ja również lubię wszystko robić samemu Tego kurczaka też sam wycinałem z tła I w przyszłości chciałbym właśnie być grafikiem lub ogólnie informatykiem
EDIT : Musiałem dodać Polskie znaki, bo nie było ich w czcionce |