Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kibicowski styl - Oprawy, doping i grafika
Skończył się sezon ligowy w Europie, piłkarze odpoczywają, klubowi łowcy polują na piłkarzy, karuzela transferowa się kręci. To może sobie trochę powspominamy co się działo na naszych stadionach i tych dużych, i tych małych. Stwórzmy sobie taką galerię opraw meczowych i dopingu na stadionach, nie tylko Polskich, zagranicznych również. Najlepsze oprawy meczowe i najlepszy doping w jednym miejscu. Liczę na waszą współpracę;).

Na początek oprawa Legii Warszawa na zakończenie Mistrzowskiego sezonu. Warto obejrzeć cały filmik, jest naprawdę ciekawy. A tak na marginesie, jak to się ułożyło ciekawie, nowy Mistrz i Mistrz z ubiegłego sezonu, bardzo to symboliczne, prawda?

Jak ja kocham piłkę.

A teraz coś z mojego własnego podwórka. Wizyta Resovii Rzeszów w Lublinie, czyli druga liga. Duża ekipa Resovii z całkiem niezłym dopingiem, ale chyba nie jednak nie dorównali ekipie "Motorowców", od około 3 minuty fajna oprawa dwuczęściowa. I pokażcie mi kraj w którym na drugiej lidze jest taki doping i oprawy jak w Polsce. To trzeba kochać.

Jeszcze raz zachęcam do wstawek filmików z meczy w waszych miastach i miasteczkach, nawet tych najmniejszych. Zaangażujcie się trochę "Leniwce".Piwko

Jeszcze jeden pomysł. Grafika, wasza własna, podejrzana gdziekolwiek, graffiti, gadgety, wszystko związane z kibicowskim życiem, zrobię początek. Kilka banerków klubowych wykonanych przeze mnie.

[Obrazek: Motor-Lub_nxnwnrr.png]

[Obrazek: Chemianka_nxnwnxe.png]

[Obrazek: lsk-Wroca_nxnwnnx.png]

[Obrazek: Cracovia-_nxnwnxq.png]

[Obrazek: GKS-Becha_nxnwnen.png]

[Obrazek: Glrnik-Za_nxnwnea.png]

[Obrazek: Jagiellon_nxnwnsr.png]

[Obrazek: Korona-Ki_nxnwnsw.png]

[Obrazek: Lech-Pozn_nxnwnqe.png]

[Obrazek: Lechia-Gd_nxnweph.png]

[Obrazek: Legia-War_nxnwepe.png]

[Obrazek: KS-ldpng_nxnweps.png]

[Obrazek: Polonia-W_nxnweha.png]

[Obrazek: Ruch-Chor_nxnwerq.png]

[Obrazek: Widzew-ld_nxnwexw.png]

[Obrazek: Wisa-Krak_nxnwenh.png]

Który banerek najładniejszy? Wybory na miss banerków rozpoczęte.;)
  Odpowiedz
Ja głosuję na bannerki Gónika Zabrze i Korony. To chyba powinny być wybory mister bannera?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz