Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kiedy powstało Chomikuj.pl?
No nie wiem ja dalej uważam, że było to na początku 2007.
  Odpowiedz
Raczej jak na whois piszę że 2006 to tak raczej było.
  Odpowiedz
scarab napisał(a):portal powstał 2006.06.16, 18:44:06.

16 czerwca 2006 r. o godz.19:28:18 ja doszukałem się takiej informacji jeśli chodzi o datę i godzinę powstania, jednak nie potwierdzona.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Raczej w 2006 bo ja mam jedno konto założone chyba gdzieś w drugiej połowie tego roku. Pamiętam, że dostałem link od kolegi do tego portalu. Na tak starych kontach wciąż jest cotygodniowy transfer 700 mb, jednak co do daty powstania chomika nie mam pewności, bo z pamięcią różnie bywa.
  Odpowiedz
Administracja Chomikuj.pl napisał(a):Witam serdecznie,

serwis Chomikuj.pl powstał w lipcu 2006 roku.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Agnieszka Rutkowska
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

No to chyba wszystko jasne ... ;)
---
  Odpowiedz
Wcześniej ta sama Pani Agnieszka Rutkowska nie wiedziała dokładnie, widać że się do edukowała ;]
Pytanie było kiedy powstało, teraz można dyskutować kiedy upadnie, ale może nie tutaj :P
  Odpowiedz
Cytat:Wcześniej ta sama Pani Agnieszka Rutkowska nie wiedziała dokładnie, widać że się do edukowała ;]
Pytanie było kiedy powstało, teraz można dyskutować kiedy upadnie, ale może nie tutaj

Ha, ja już tyle rozmawiałem z administracją, że z wynikłych w korespondencjach nieporozumień i sprzeczności zrozumiałem tylko, że te podpisy w e-mailach są nieprawdziwe.

Pani Agnieszka najprawdopodobniej nie istnieje i się nie wyedukowała, a zwyczajnie podpisał się nią ktoś inny.
  Odpowiedz
Któregoś Dnia Przeglądałem Chomiki i Zobaczyłem Konto Które Zostało założone 23 Lipca 2007 Roku Lecz Nie Pamiętam dokładnie kto to był A w Historii Dużo Szukania By było no to więc z tego zrezygnuje :)
  Odpowiedz
W normalnej firmie Pani Agnieszka wyleciałaby z pracy albo co najmniej dostała porządny ochrzan za napisanie " nie wiem kiedy nasz portal powstał"
Pracując w danej firmie a w szczególności w dziale obsługi odpowiadając na pytania klientów nie można pisać takich rzeczy....
No chyba, że "Takie rzeczy tylko na chomikuj.pl" :D

Dobrze, że po kilkudziesięciu zapewne postach pani Agnieszka odwróciła głowę od monitora i zobaczyła na obraz w budynku administracji wraz z datą założenia portalu.

PS. No chyba, że ta data taka umowna wiecie ( teraz Pani Agnieszka powiedziała, że w 2006 roku bo przeczytała tak samo jak wy wcześniej o tym w necie) A potem Pan Adam powie, że w 2007 bo "tak mu się powiedziało:P" To tak jak jest gdy piszemy w jakiejś sprawie najpierw "nic na to nie możemy poradzić" - dostałem taką odpowiedź kiedyś a kilka wiadomości później inna osoba "sprawa rozwiązana, pozdrawiamy..."

Dlatego ja dalej nie byłbym w 100% pewny co do tego ale będziemy musieli jej zaufać :P

Swoją drogą Nasza administracja jest jak M&M`s - Lecą w kulki :D
  Odpowiedz
Kiedy powstało chomikuj można dowiedzieć się z http://odjechani.com.pl/Thread-Oto-jeden...homikuj-pl
  Odpowiedz