Mam kilka pytań dotyczących chomika Już kiedyś myślałem o chomiku, ale to jakoś olałem. Poradźcie jak stworzyć dobrego chomika, aby ludzie z niego nie uciekali. Bo wiadomo prócz treści liczy się też wygląd. Jak się wypromować na chomikuj ? Wiem, że trzeba się zapisywać na listy, promować się w komentarzach itp. Na początek myślałem aby na chomiku trzymać seriale oraz gry/programy wszystko co związane z androidem. Bardzo popularne rzeczy. Moim celem jest min. 20k pkt dziennie, jak myślicie po jakim czasie uda mi się to osiągnąć ? Czy proces promowania chomika jest długo i mozolny, czy w miarę szybko nowe chomiki zdobywają odwiedzających a co za tym idzie punkty. Napiszcie jak się za to zabrać, aby stworzyć dobrego chomika. Pierw będę pliki chomikował choć z biegiem czasu mogę uploadować iż mam 20 mb/s neta. Zastanawiam się nad zakupem botów Slender lub Messenger Pro, czy warto na początek ?
Kilka pytań początkującego.
|
Siema
Mam kilka pytań dotyczących chomika Już kiedyś myślałem o chomiku, ale to jakoś olałem. Poradźcie jak stworzyć dobrego chomika, aby ludzie z niego nie uciekali. Bo wiadomo prócz treści liczy się też wygląd. Jak się wypromować na chomikuj ? Wiem, że trzeba się zapisywać na listy, promować się w komentarzach itp. Na początek myślałem aby na chomiku trzymać seriale oraz gry/programy wszystko co związane z androidem. Bardzo popularne rzeczy. Moim celem jest min. 20k pkt dziennie, jak myślicie po jakim czasie uda mi się to osiągnąć ? Czy proces promowania chomika jest długo i mozolny, czy w miarę szybko nowe chomiki zdobywają odwiedzających a co za tym idzie punkty. Napiszcie jak się za to zabrać, aby stworzyć dobrego chomika. Pierw będę pliki chomikował choć z biegiem czasu mogę uploadować iż mam 20 mb/s neta. Zastanawiam się nad zakupem botów Slender lub Messenger Pro, czy warto na początek ? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.01.2013, 15:10
Dobrze ci radzę, nie pchaj się w to wcale Dużo plików jest w serwisie blokowanych. Dużo roboty jest przy plikach (opisywanie, układanie na chomiku), do tego dochodzi zrobienie reklamy, menu itp. Aby się na początek wypromować no to ciekawa reklama i codzienne reklamowanie są na tych bardziej znanych kontach. Dużo czasu potrwa za nim osiągniesz lekko 20 tys. punktów dziennie Powiedzmy gdzieś rok może mniej solidnej "pracy". Co do botów to jest Chomik-Sender (nie slender ) i Chomik Messenger Pro. Za używanie takich botów grozi blokada konta.
Podsumowując nie pchaj się w to. Jeżeli potrzebujesz cokolwiek pobrać to wystarczy poprosić tu na forum. -> Tutaj możesz poprosić o free transfer. -> A tutaj zasady umieszczania prośby o free.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
15.01.2013, 18:08
Ja jeszcze dodam, że jeśli chcesz zarabiać 20k punktów, to muszą być to twoje pliki, a nie zachomikowane. Co do reklamowania chomika, to jest to trochę teraz utrudnione z powodu braku opcji przelewu.
15.01.2013, 18:29
możesz reklamować chomika w chomikowych rozmowach na innych chomikach to będą do ciebię zaglądać częściej. można też utworzyć folder a do tego folderu dać pliki a.js i b.js ale najpierw trzeba coś (niepamiętam co ale to jest na moim chomiku stawek8) wpisać i będziesz dostawać 1 pkt. za każdą osobę która odwiedzi twojego chomika. DODAJ TEŻ DODATKI ZE STRONY DODATKI.NET
15.01.2013, 23:34
stawek8 napisał(a):można też utworzyć folder a do tego folderu dać pliki a.js i b.js ale najpierw trzeba coś (...) wpisać i będziesz dostawać 1 pkt. za każdą osobę która odwiedzi twojego chomika.Większej bzdury nie słyszałem. Było kiedyś o tych plikach js głośno i ponoć działały przez jakiś czas, lecz szybko została dziura załatana przez serwis.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości