Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Klucz na rok - Advanced System Care v7.3 Giveaway
Witajcie Odjechani! ;)

Oto link do programu: ASC7.3

Aplikacja służy do czyszczenia systemu ze śmieci, naprawy drobnych błędów, usuwania zbędnych wpisów w rejestrze i jego defragmentacji, optymalizacji systemu oraz wielu innych ciekawych rzeczy. To tak dla niewtajemniczonych. :)

Natomiast tutaj jest klucz:

7232F-7A4CA-970D7-D84B4

UWAGA! Ważność tego kodu prawdopodobnie wygaśnie 9 czerwca, więc spieszcie się z aktywacją. Klucz jest w pełni legalny i zapewnia licencję na 365 dni (możliwe, że od dnia 21.05.2014). Aktywacja po 9 czerwca najprawdopodobniej będzie nieważna.

Mam nadzieję, że się przyda! ;)
  Odpowiedz
Ja również polecam ten programik. Do tej pory korzystałem z ASC6 i byłem zadowolony. Przed chwilą zrobiłem sobie aktualizację i skorzystałem z prezentu.

[Obrazek: Bez_tytu_u-1400940066.jpg]
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Na razie korzystam z Glary Utilities 5, i do końca nie wiem.
Sword jak oceniasz, ASC lepszy od GL?
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Nie używałem, więc nie mam pojęcia. choć wygląda przyzwoicie na pierwszy rzut oka. ASC u mnie spełnia funkcję, a zwykle udaje mi się dopaść jakiś klucz darmowy i legalny dzięki czemu od lat korzystam z niego za darmo.
  Odpowiedz
Nadal korzystam z tego ASC, a dzisiaj po raz pierwszy wyświetlił mi się taki oto komunikat:

[Obrazek: Bez_tytu_u-1413694062.jpg]
Co o tym sądzicie?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Wyłącz surfinga. Najwyraźniej aktualizacje przeglądarki nie są kompatybilne z tym programem.
  Odpowiedz