Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kobieta wstrzyknęła sobie w piersi olej
[Obrazek: implanty_piersi_1.jpg]

Trzydziestokilkulatka w celu powiększenia sobie piersi sposobem chałupniczym, samodzielnie wstrzyknęła w nie olej spożywczy. Obecnie przebywa w jednym z lubelskich szpitali, w sobotę była operowana. Zarówno ona, jak i jej lekarze nie udzielają żadnych informacji o jej stanie zdrowia. Według specjalistów, ten niemądry pomysł mógł skończyć się śmiercią; kobiecie wciąż może grozić nawet amputacja obu piersi.

Kobieta prawdopodobnie nie miała pieniędzy na fachowy zabieg powiększenia biustu, a o tym "sposobie" dowiedziała się z Internetu. Inne tego typu metody, które można znaleźć w sieci, to np.: wcieranie w biust spirytusu, masowanie go sproszkowaną kozieradką, a także... maczanie bardzo cienkich igieł w miodzie i wbijanie ich w piersi.

Głupota ludzka nie zna granic?
  Odpowiedz
Jezu głupota ludzka nie zna granic.
Czy kobiety naprawdę przywiązują aż tak dużą rolę wielkości piersi?
Duże nie znaczy piękne - we wszystkim liczy się umiar.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Nazwałabym te kobiety niesamowitymi desperatkami. Kurczę w życiu bym nie pomyślała, żeby coś sobie wstrzykiwać.
Co to małe czy duże piersi mają znaczenie tylko ? Jeśli zrobiła to pod presją partnera to jej współczuje . Okaleczyła się .Bo teraz pewnie będzie miała blizny.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Kobiety przywiązują zbyt wielką wagę do rozmiaru piersi. Podobnie faceci mają kompleksy ze swoimi członkami, a to wszystko przez stereotypy. Co prawda wygląd jest ważny i nic tego nie zmieni, ale akurat rozmiar piersi nie jest taki ważny, a w moim przypadku nie piersi przyciągają uwagę i myślę, że nie tylko w moim. Czasami lepiej popracować nad pojemnością mózgu zanim zacznie się praktykować podobne metody.
  Odpowiedz
Ja się muszę przyznać że zwracam uwagę na piersi i nie chciał bym dziewczyny która ma małe piersi,ale takie zabiegi to dla mnie głupota.Moim zdaniem każdy powinien czuć się dobrze w swoim ciele i nie przejmować się tym jak postrzegają ją inni.
  Odpowiedz