Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kochani witajcie ;)
Witajcie, jestem Sylwester i mam 18 lat.
Tak ten sam Sylwester który dnia 22.02.2011 założył konto na odjechani.com.pl, następnie dostał, ze 3 razy bana, wydoroślał i ma osiemnastkę. Czy ktoś pamięta o kogo chodzi? Szymon? adam-as (admin)?
Wchodząć na forum pierwsze co zrobiłem zjechałem na dół i... gdzie jest ten cudowny shoutbox (pózniej czat wykonany przesz Szymona) na którym spędzało się całe dnie, a niekiedy noce? To miejsce tworzyło to forum. Ci ludzie tworzyli.
Może czas napisać trochę o sobie. Na co dzień chodzę do technikum elektronicznego, nienawidzę tego, chodzę tam tylko po to aby zdać maturę. W życiu staram się robić jedynie te rzeczy, które w jakiś sposób mnie rozwiną. Dlatego większość czasu spędzam na poszerzaniu swojej wiedzy dotyczącej Social Mediów i kontaktów między ludzkich. Kocham wszystko co jest związane z kulturą, lecz to książki, filmy i muzyka wypełniają moje życie. Resztę wolnego czasu, o ile taki mi zostaje, poświęcam znajomym. Otaczam się masą sympatycznych osób na które zawsze mogę liczyć. Mieć takich przyjaciół to skarb, może zostaniesz jednym z nich?
Nie byłbym na pewno w tym miejscu w którym obecnie się znajduję gdyby wy... Tak, mogę otwarcie powiedzieć, że to forum mnie ukształtowało na takiego człowieka jakim teraz jestem.
Chociażby głupie kilkudniowe bany za brak polskich znaków w postach - ha! widzicie? teraz piszę ;).
Więc jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ;)
  Odpowiedz
Witaj
  Odpowiedz
Witaj, nie pamiętam Cię, chyba byłeś już zbanowany. Nie pytajcie proszę o ten SB, gwarantuje wróci, tylko jeszcze trochę cierpliwości. Haha
  Odpowiedz
Witaj
  Odpowiedz
Witaj! Mam nadzieję, że będzie pisał dużo postów, cieszę się, że już zdojrzałeś i wróciłeś do naszego forum :)

Wcześniej Ciebie nie znałem, bo nie było mnie jeszcze tutaj, ale cieszę się, że mogę poznać :D

Odpowiedz
Hej hej! :) Witaj-że ponownie!
  Odpowiedz
Trochę czasu minęło, jak widać wydoroślałeś. Witaj zatem z powrotem ;)
  Odpowiedz
Tutaj macie jeszcze fotki dla ciekawskich ;)
Zdjęcia ;)
  Odpowiedz
Witaj ponownie!
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Chyba cię pamiętam, też trochę z innego forum które niestety splajtowało.
Witaj ponownie ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz