Tak ten sam Sylwester który dnia 22.02.2011 założył konto na odjechani.com.pl, następnie dostał, ze 3 razy bana, wydoroślał i ma osiemnastkę. Czy ktoś pamięta o kogo chodzi? Szymon? adam-as (admin)?
Wchodząć na forum pierwsze co zrobiłem zjechałem na dół i... gdzie jest ten cudowny shoutbox (pózniej czat wykonany przesz Szymona) na którym spędzało się całe dnie, a niekiedy noce? To miejsce tworzyło to forum. Ci ludzie tworzyli.
Może czas napisać trochę o sobie. Na co dzień chodzę do technikum elektronicznego, nienawidzę tego, chodzę tam tylko po to aby zdać maturę. W życiu staram się robić jedynie te rzeczy, które w jakiś sposób mnie rozwiną. Dlatego większość czasu spędzam na poszerzaniu swojej wiedzy dotyczącej Social Mediów i kontaktów między ludzkich. Kocham wszystko co jest związane z kulturą, lecz to książki, filmy i muzyka wypełniają moje życie. Resztę wolnego czasu, o ile taki mi zostaje, poświęcam znajomym. Otaczam się masą sympatycznych osób na które zawsze mogę liczyć. Mieć takich przyjaciół to skarb, może zostaniesz jednym z nich?
Nie byłbym na pewno w tym miejscu w którym obecnie się znajduję gdyby wy... Tak, mogę otwarcie powiedzieć, że to forum mnie ukształtowało na takiego człowieka jakim teraz jestem.
Chociażby głupie kilkudniowe bany za brak polskich znaków w postach - ha! widzicie? teraz piszę .
Więc jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam