Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kochani witajcie ;)
  Odpowiedz
Ten nick to nowy nick. Takiego obecnie używam. Pewnie wiele osób posiada go w sieci, nic o tym mi nie wiadomo :P
Kiedyś miałem jakże oryginalny nick: ROCKISNOTDEAD :P Z tą nazwą zaczynałem tu i na paru innych forach.
Cóż, mogę wybaczyć że nie pamiętasz, w końcu zbytnio się nie wyróżniam tutaj :P
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Tylko jestem ciekawy jak mnie "rozpoznałeś" ponieważ mój nick tutaj, to po prostu moje imię.
Powiesz jakie forum?
  Odpowiedz
Witam :) 
Mam nadzieję, że będziesz u nas częstym gościem.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Nie wiem jak często będę odwiedzać forum, ale postaram się jak najczęściej ;)
Niestety mam na głowię masę obowiązków które ograniczają mój wolny czas ;)
  Odpowiedz
Witam Cię serdecznie. Ciesze się, że mogę poznać kolejną odjechaną osobę na tym forum ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz