Nie mogę się zdecydować a jeszcze dziś albo jutro do 13 chce je zamówić by w czwartek odebrać je od kuriera.
Wszystkie mi się podobają -,-
1.
2.
3.
4.
BUTY NIKE DUAL FUSION
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Który kolor kupił/ła byś osobiście? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Kolor 1 | 3 | 37.50% | |
Kolor 2 | 2 | 25.00% | |
Kolor 3 | 2 | 25.00% | |
Kolor 4 | 1 | 12.50% | |
Razem | 8 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Kolor butów
|
Help me.
Nie mogę się zdecydować a jeszcze dziś albo jutro do 13 chce je zamówić by w czwartek odebrać je od kuriera. Wszystkie mi się podobają -,- 1. 2. 3. 4. BUTY NIKE DUAL FUSION Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.02.2012, 23:04
Ja osobiście bym wybrał czarno-białe lub ewentualnie czarno-biało-niebieskie
![]() Ale raczej przemawia do mnie ciemniejszy kolor, do wszystkich ubrań pasują ![]() To tylko sugestia, każdy lubi coś innego i inne ubrania nosi ![]()
---
Szymon napisał(a):Ale raczej przemawia do mnie ciemniejszy kolor, do wszystkich ubrań pasująW sumie masz rację. Na początku spodobały mi się te zielone ale boję się, że będą za bardzo oczojebne i będą się prezentować dość dziwnie.
21.02.2012, 23:19
Ja bym wybrała zielone, bo to mój ulubiony kolor i mam masę zielonych ubrań, więc by mi pasowały.
Najlepiej przejrzyj swoją szafę, żeby się nie okazało, że wybrany kolor nie będzie Ci do niczego pasował. ![]() A oczojebne raczej nie będą, w końcu nie są całe zielone.
21.02.2012, 23:44
Ja powiem inaczej, nie jakie bym Ci doradził a jakie mam, są to buty w kolorze
zieleni, trzeba się wyróżniać przecież wiosna idzie a nie jakieś tam ciemne kolory. Buty nie są aż takie oczojebne no ale troszkę w oczy się rzucają.
22.02.2012, 00:00
Zgadzam się z tymi którzy wybierają żywe kolory. Polacy ubierają się zbyt smutno, wszędzie tylko szary i czarny.
22.02.2012, 00:11
B0hazard napisał(a):wiosna idzie a nie jakieś tam ciemne kolory. tungar napisał(a):Zgadzam się z tymi którzy wybierają żywe kolory. Polacy ubierają się zbyt smutno, wszędzie tylko szary i czarny. Obaj macie rację ![]() Ja proponuję nr 1. Nie są smutne i pogrzebowe, a czarny z niebieskim pasuje niemal do wszystkiego. Nr 4 jest bardzo oklepany, podchodzący pod styl Basic. Nie jesteś starszym panem więc proponuje coś odważniejszego - nr 1
22.02.2012, 00:17
Powiem tak numeru 1 bym raczej nie wziął – nie podoba mi się w ogóle.
Numer 4 też bym raczej odrzucił z powodu wyżej wymienionego – szare kolory to nie to ![]() Mały dylemat pod koniec, ale w ostateczności wybrałbym 3 – Bardziej do mnie przemawia kolor pomarańczowy niż zielony ![]()
22.02.2012, 00:53
Ja bym wybrał numer 2 lub 3. Fajnie się prezentują i w ogóle fajny kolor
![]() |