Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kolor butów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Help me.
Nie mogę się zdecydować a jeszcze dziś albo jutro do 13 chce je zamówić by w czwartek odebrać je od kuriera.
Wszystkie mi się podobają -,-

1. [Obrazek: 2155573434]

2. [Obrazek: 2108241519]

3. [Obrazek: 2108240357]

4. [Obrazek: 2110861589]

BUTY NIKE DUAL FUSION
Ja osobiście bym wybrał czarno-białe lub ewentualnie czarno-biało-niebieskie :)
Ale raczej przemawia do mnie ciemniejszy kolor, do wszystkich ubrań pasują :)

To tylko sugestia, każdy lubi coś innego i inne ubrania nosi ;)
Szymon napisał(a):Ale raczej przemawia do mnie ciemniejszy kolor, do wszystkich ubrań pasują
W sumie masz rację.
Na początku spodobały mi się te zielone ale boję się, że będą za bardzo oczojebne i będą się prezentować dość dziwnie.
Ja bym wybrała zielone, bo to mój ulubiony kolor i mam masę zielonych ubrań, więc by mi pasowały.
Najlepiej przejrzyj swoją szafę, żeby się nie okazało, że wybrany kolor nie będzie Ci do niczego pasował. :)
A oczojebne raczej nie będą, w końcu nie są całe zielone.

B0hazard

Ja powiem inaczej, nie jakie bym Ci doradził a jakie mam, są to buty w kolorze
zieleni, trzeba się wyróżniać przecież wiosna idzie a nie jakieś tam ciemne kolory.
Buty nie są aż takie oczojebne no ale troszkę w oczy się rzucają.

tungar

Zgadzam się z tymi którzy wybierają żywe kolory. Polacy ubierają się zbyt smutno, wszędzie tylko szary i czarny.
B0hazard napisał(a):wiosna idzie a nie jakieś tam ciemne kolory.
tungar napisał(a):Zgadzam się z tymi którzy wybierają żywe kolory. Polacy ubierają się zbyt smutno, wszędzie tylko szary i czarny.

Obaj macie rację :)
Ja proponuję nr 1. Nie są smutne i pogrzebowe, a czarny z niebieskim pasuje niemal do wszystkiego.
Nr 4 jest bardzo oklepany, podchodzący pod styl Basic.
Nie jesteś starszym panem więc proponuje coś odważniejszego - nr 1

David

Powiem tak numeru 1 bym raczej nie wziął – nie podoba mi się w ogóle.
Numer 4 też bym raczej odrzucił z powodu wyżej wymienionego – szare kolory to nie to ;)
Mały dylemat pod koniec, ale w ostateczności wybrałbym 3 – Bardziej do mnie przemawia kolor pomarańczowy niż zielony :P
Ja bym wybrał numer 2 lub 3. Fajnie się prezentują i w ogóle fajny kolor :)