Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Komputer nie widzi pendrive
Każdy inny pendrive działa mi bez zarzutów we wszystkich portach USB. Ten był sprawdzany we wszystkich i żaden port go nie czyta.
  Odpowiedz
No to masz odpowiedź. Na 99% jest uszkodzony. Czas na nowy.
Pocieszę Cię, że nowy to groszowe sprawy i to za znacznie większą pojemność niż miałaś obecnie.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. :)
  Odpowiedz
Już dawno myślałam o nowym z większą pojemnością, więc teraz mam pretekst do zakupu. Dziękuję za pomoc :)
  Odpowiedz
A jak podłączasz pendrive to masz tą ikonkę na pasku zadań:
Bezpieczne usuwanie sprzętu i wysuwanie nośników?
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Nie. Na innych komputerach, na których sprawdzałam, również się nie wyświetlała.
  Odpowiedz
Jakby się wyświetlało to coś by się dało jeszcze zrobić.
A tak to chyba nic. Chyba że możesz jeszcze sprawdzić jakimś programem np. EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition czy widzi on go.
Jeśli nie to raczej koniec.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Sprawdziłam przed momentem tym programem, który mi poleciłeś i nadal nic. Jednak muszę zakupić nowego pendrive.
  Odpowiedz
Tak a propos to najczęstszą przyczyną uszkodzenia pendrive,a jest jego wyciąganie z gniazda USB bez uprzedniego odłączenia w systemie.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz