Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Koncert Queen + Adam Lambert we Wrocławiu
Koncert Queen + Adam Lambert zainauguruje Rock in Wrocław Festiwal.Występ odbędzie się już 7 lipca na wrocławskim Stadionie Miejskim.Przed Queen + Adam Lambert ma wystąpić IRA,świętująca 30-lecie swego istnienia.

Zastanawiam się jednak czy da się zastąpić kogoś takiego jak Freddie Mercury?
W moim odczuciu ani występujący wcześniej z Queen Paul Rodgers ani Adam Lambert nie dorównują głosem ani charyzmą Freddiemu.

Moim zdaniem jedynymi godnymi następcami Merury'ego są George Michael(śpiewał na koncercie ku czci Freddiego) oraz Robbie Williams.A jakie są Wasze odczucia?Może jednak warto się wybrać na koncert i naocznie(i nausznie) przekonać jak Lambert radzi sobie w repertuarze Queen?

[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz
Ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam - Freddy był jedyny w swoim rodzaju, z niepowtarzalnym głosem (mój ulubiony męski wokal ever). Wykonywanie jego utworów przez kogoś innego to dla mnie świętokradztwo.
  Odpowiedz
No,ale myślę,że jednak George Michael czy też Robbie Williams dali by radę choć wiadomo,że to już nie to co kiedyś....
  Odpowiedz
Nie mówię, że nie, ale no właśnie - to już nie to samo, po co szargać świętość? ;)
No i... Adam Lambert...?
  Odpowiedz
No żałuję,że się nie urodziłem wcześniej to może miałbym szansę zobaczyć Queen jeszcze z Mercurym...
  Odpowiedz