Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Konkurs - Super Jakość , jedyny taki konkurs na chomiku
Ogłaszam Konkurs - Super Jakość.
[Obrazek: jakosc.png]
W konkursie chodzi o pokazanie kto ma uploady o najwyższej jakości,
albo kto wykonuje najwyższej jakości grafiki, reklamę, menu.
Aby zagłosować wystarczy dodać komentarz pod avatarem kandydata.
Avatary pokazane są w pod_folderach danych kategorii.

Nagrody dla zwycięzców:
1. miejsce 1.000.000 pkt
2. miejsce 500.000 pkt
3. miejsce 200.000 pkt

(PULA nagród może być zwiększona - jeśli pojawią się nowi sponsorzy)
* Extra Premia - 5.000 pkt dla pierwszych 50 chętnych, którzy będą pokazywali baner konkursu.

Zasady:

1. Każdy może zgłosić się na ten konkurs niezależnie od tego jak długo ma konto na chomikuj.pl.
Konkurs jest prowadzony w kategoriach:
a/ filmy - Kategoria Filmy
b/ gry - Kategoria Gry
c/ muzyka - Kategoria Muzyka
d/ grafika, reklama, menu - Kategoria grafika, reklama, menu

2. Zgłoszenia dokonuje się wysyłając mi wiadomość priv, lub poprzez dodanie komentarza pod avatarem na dole tej stronki.

3. Każdy może zgłosić swoje uczestnictwo - nie mam limitów, ograniczeń. Uczestniczy mogą zgłosić się do jednej lub do wszystkich kategorii.

4. Każdy może oddać głos - jako komentarz pod zdjęciem kandydata /-tki , podstawą do wygrania będzie ilość umieszczonych komentarzy pod zdjęciem / avatarem kandydata /-tki.

5. Uczestnik ( kandydat /-tka ) może sam reklamować swój avatar konkursowy w sposób dowolny (ale jednocześnie zgodny z dobrymi obyczajami na chomikuj.pl i zasadami net-etykiety).

6. Wygrywa uczestnik, który będzie miał największą ilość komentarzy liczoną łącznie ze wszystkich kategorii.

7. Ogłoszenie wyników konkursu nastąpi 01 czerwca 2011r , a nagrody wysłane w dniu 2 czerwca 2011r

Sponsorzy i ich dary:

1. Dance4U - 1 mln pkt SPONSOR GŁÓWNY

2. Arielka01 - 200.000 pkt

3. gosiaAMSTEL - 100.000 pkt

4. basialuxxx - 100.000 pkt

5. netload.in - 100.000 pkt

6. Oleej18 - 100.000 pkt
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
Ja z innej beczki. Skąd Ty masz tyle pomysłów?
(04.04.2011, 19:05)CzekoladowyBaron napisał(a): Ja z innej beczki. Skąd Ty masz tyle pomysłów?

te słowa odczytuję jako swego rodzaju pochwałę :)

a poważnie to - chcę zapracować na miano chomika co robi Największe i Najlepsze konkursy na chomikuj.pl
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

Polecam chomika Gry-Video-Programy! Wystawił nawet teraz fajne minimenu na licytację!
Super wieści - 1.000.000 pkt od Nowego sponsora :)

Moim zdaniem Najlepszy na chomikuj.pl grafik - http://chomikuj.pl/Dance4U

ufundowała Dwie super nagrody :

1. nagroda główna - 1 mln pkt

2. plus Menu Graficzne za FREE

ponownie zapraszam :)

Zachęcam do oddawania na mnie głosów w kategorii muzyka :)
Thumbs Up 
Ja głosuję na MOTYL1964.