Konkurs na najlepszą reklamę na chomiku
|
19.08.2011, 00:41
Niby użytkownika marta25NL nie ma, a jednak punkty na transfer związany z tym konkursem przesłała http://chomikuj.pl/gosialima/!++FREE+na+...+Kasandra1
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.08.2011, 14:38
To już jest chamstwo .. dlatego właśnie nie biore udziału w ŻADNYCH konkursach ... Co do wypowiedzi chomika "Filmy_Avi_Rmvb" to fakt coś tu śmierdzi. Nie dość że chomiki mają te same foldery, menu to zawsze są Ci sami sponsorzy i zawsze w reklamie polecanych owe chomiki występują ..
19.08.2011, 16:39
Użytkownik gosialima najwyraźniej kłamie i boi się przyznać. Tak się nie powinno robić, a ja chciałem jej dać 25 GB na jakiś konkurs
![]()
19.08.2011, 22:03
(19.08.2011, 16:39)rafal07000 napisał(a): Użytkownik gosialima najwyraźniej kłamie i boi się przyznać. Tak się nie powinno robić, a ja chciałem jej dać 25 GB na jakiś konkurs Zgadzam się w 100% z tobą i "Filmy_avi_rmvb" No wejdźcie w ten link : http://chomikuj.pl/gosialima/!++FREE+na+...+Kasandra1 i zobaczcie na współorganizatorów : basialuxxx, gosialima, gosiaAMSTEL, marta25nl, katemid Czy to według was normalne że te podejrzane chomiki są tak pokolei ? Albo sie zmówili, albo to prawda że te 5 chomików to 1 właściciel.
19.08.2011, 23:29
(19.08.2011, 22:03)DamianS napisał(a): Zgadzam się w 100% z tobą i "Filmy_avi_rmvb" No wejdźcie w ten link : http://chomikuj.pl/gosialima/!++FREE+na+...+Kasandra1 i zobaczcie na współorganizatorów : basialuxxx, gosialima, gosiaAMSTEL, marta25nl, katemidNo nie, przecież to free jest u Kasandry a nie u gosialima. Sam dałem tam 25gb.
19.08.2011, 23:46
Powiem tak sama mam więcej niż jednego chomika i nie widzę w tym nic złego.
Nie macie dowodu na to ze to są chomiki jednej osoby więc nie możecie nikogo o kłamstwo oskarżać. Mogą to być przyjaciółki i dlatego trzymają się razem i mają identyczne chomiki. Nikomu nic do tego. Faktem jest że można było powierzyć konkurs zaufanej koleżance lub zostawić info na chomiku dla uczestników konkursu stało się inaczej. Gosialima coś nam wyjaśniła czy to prawda nikt nie wie ale zamiast obrażać innych nazywając ich kłamcami może po prostu poczekamy? Tak jak Adam brałam udział w konkursie i żyje bez jego wyników i bez wygranych punktów. Dziwi mnie tylko to że ci którzy nie maja z tym tematem nic wspólnego mają tak dużo do powiedzenia. Nie raz współpracowałam z dziewczynami i nie miałam z nimi żadnego kłopotu zawsze były wypłacalne.
20.08.2011, 00:00
Wątpię, aby były to inne osoby. Owszem nie mam nic do tego że ktoś ma kilka kont, ja także, ale chodzi mi o to że można poczuć się głupio biorąc udział w konkursie, gdzie nie mówią nam całej prawdy.
20.08.2011, 00:18
Poczuć się głupio a obrażac kogoś to dwie rożne sprawy.
Nie wiemy co się stało dlaczego marta zniknęła i konkurs został nie rozstrzygnięty. (20.08.2011, 00:18)Beata napisał(a): Poczuć się głupio a obrażac kogoś to dwie rożne sprawy. Nie mniej jednak to nie uczestnicy powinni czuć się winni. Jeżeli ktoś organizuje konkurs, powinien wykazać się większą odpowiedzialnością w stosunku do swoich działań. Uczestników nie powinno obchodzić co się stało i dlaczego. Jeżeli miała lub ma z czymś problem - wystarczyło zostawić notkę na chomiku i po sprawie. Dla mnie to zwykła ignorancja w stosunku do innych osób. A to czy ktoś ma jedno czy więcej kont to zupełnie inna sprawa. Dla mnie może mieć ich niezliczoną ilość i szczerze mówiąc nie bardzo mnie to interesuje. Dla mnie liczą się po prostu zdrowe zasady i kultura osobista, która opuściła raczej organizatorkę konkursu. Na pewno jeżeli zobaczę gdzieś tego Użytkownika nie pomogę już w żaden sposób ani Jej ani osobom, które mają z Nią coś wspólnego ze względu na brak wystarczającej wiarygodności.
20.08.2011, 14:57
Ja tam nie chcę nikogo bezpodstawnie oskarżać
Ale gdy byłem dziś na chomiku basiluxx zacząłem oglądać jej menu i co się okazało... być może i gosialima i inne chomiki, które wcześniej były wymienione mają to samo menu, ale u basiluxx ktoś się pomylił ;p Sami zobaczcie ;p ![]() Dodatkowo zastanawiałem się, czemu marta25nl sama się nie zarejestrowałaby ogłosić swój konkurs lub basiluxx ze swoim konkursem tylko Gosia to zrobiła… Być może przyczyną jest to, że mają ten sam adres ip. Ale tak jak na początku wspomniałem nie chcę nikogo oskarżać bez większych dowodów... |