Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Konkurs na najlepszą reklamę na chomiku
Nikt nikogo nie oskarża ale myślę że jeśli ktoś ma więcej niż 1 konto nie musi tego ukrywać nie? - takie moje zdanie i zgadzam się z Rafałem ..
  Odpowiedz
Może i nie brałem udziału w tym konkursie ale się wypowiem w tym temacie. Każdy jest tylko człowiekiem i ma prawo do chwilowej niedyspozycyjności jak pisała Gosialima, pozatym nie uważacie że każdemu się należy szansa choćby na wyjaśnienia :D
  Odpowiedz
Też się zgadzam ale sam powiedz czy trochę to nie "śmierdzi" ? :) Nikogo nie oskarżam o nic proszę mnie źle nie zrozumieć ..
  Odpowiedz
(21.08.2011, 17:57)Seba4810 napisał(a): Też się zgadzam ale sam powiedz czy trochę to nie "śmierdzi" ? :) Nikogo nie oskarżam o nic proszę mnie źle nie zrozumieć ..

Z tego co wiem o konkursach i akcjach organizowanych przez Gosięlimę to jak dotychczas nie było żadnych problemów, Dajcie szansę się wypowiedzieć Gosi i chomikowi Marta25NL, przecież kaźdy ma prawo do popełniania błędów lub do tymczasowej niedyspozycyjności - skąd możecie wiedzieć że z miejsca gdzie aktualnie przebywa Marta25NL da się połączyć z internetem ?? Tego nie wiecie a atakujecie praktycznie bezbronna osobę która nawet nie ma szans odpowiedzieć na wasze zarzuty.

Apeluję zwłaszcza do Adama-Asa i innych którzy atakują wyżej wymienione osoby o trochę wyrozumiałości. Bo mnie wręcz za przeproszeniem szlag trafia jak widzę takie oskarżenia w kierunku osoby która nawet się nie może bronić - tego typu sytuacje działają na mnie dosłownie jak płachta na byka ...........
  Odpowiedz
Wiesz mija już prawię cały miesiąc Adam-as może czuć się trochę poirytowany całą tą sytuacją. Ty jak byś się czuł na jego miejscu? Chodzi mu także o to, że organizatorzy tego konkursu, nie wzięli odpowiedzialności za to co się stało. Myślę także, że lepiej powiedzieć prawdę niż owijać w bawełnę. Nie wiem jak sytuacja ma się nadal.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Na razie nic nie wiadomo oprócz tego co napisała Gosialima w 6 poście tego wątku.

"Poirytowany" - nie, ale na pewno trochę zawiedziony.
Patrząc na sponsorów byłem raczej przekonany, że wszystko będzie jak należy,
ale jak widać pomyliłem się.

Czy ktoś wyjeżdża czy nie to ma raczej średnie znaczenie.
Czy sponsorzy wyjechali?
Nie - nadal są na chomiku i pewnie nawet nie pamiętają gdzie się z czym zgłosili.
Mniejsza o to - dla mnie to gówniarzerstwo bez względu na to kto jakie ma poglądy
na ten temat.
  Odpowiedz
Jak dobrze pamiętam adam-as wysłał mailing do sporej ilości osób reklamując ten konkurs. Normalnie za taką usługę trzeba zapłacić. Jak się domyślam adam-as żadnej opłaty nie pobrał, więc się nie dziwię.
  Odpowiedz
Jak w sejmie RP :-) Nie lepiej zarabiać punkty normalnie a nie w jakichś "konkursach"?
  Odpowiedz
... już miałam tu nie komentować , ale

chomik adam - as spowodował dużą dyskusję , ale

zapomniał dopisać iż zgodnie z zapowiedziami dostał pkt na początku września

na co wcześniej wyraził zgodę ... w wymianie maili

mam nadzieję iż kiedyś pojawi się wpis od adam - as

Ps .

nie lubię dyskusji z epitetami !.. to tak na marginesie
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Z tego co wiem właściciel chomika adam-as jest dosyć zajęty i ma mało czasu na siedzenie przed komputerem.
Może po prostu nie zdążył nas jeszcze poinformować o tym iż dostał punkty?
Mówisz, o początku września... Dziś jest 4 wrzesień, czyli właśnie początek.
  Odpowiedz