Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kontynuacja - Odjechana akcja promocyjna na Chomikuj.pl
Nie wiem kto usunął ale biorę na "S"
  Odpowiedz
Wedle życzenia. Przydzielam Ci literkę "S". Przypominam również że jest to akcja, a nie konkurs. To tak do ogólnej wiadomości. Osobiście robię to bezinteresownie, by rozpowszechnić forum i tematykę na nim zawartą. Wiele osób z chomikuj, nie wie jeszcze o naszym istnieniu, ale reklama robi swoje, patrząc na ilość zarejestrowanych użytkowników. Dodam też, że widziałem u konkurencji, że po istnieniu w sieci ponad rok, mają ledwie ponad 500 użytkowników, co ukazuje naszą popularność.
  Odpowiedz
Maćku, nie tylko Ty robisz to społecznie, jesteś organizatorem tej akcji i za to masz u mnie pełne poparcie. :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Dziękuję Leszku za wsparcie, jak również dziękuję innym za pomoc w reklamowaniu naszego forum. Wiem że miało przebiegać to troszkę inaczej na zasadzie konkursu, ale nie ma rozwiązania co do kontroli nad efektywnością reklamy. Poza tym taka forma jest ciekawsza. Korzystają z niej osoby które robią to od tak, od siebie, a co za tym idzie, w/g mnie, najbardziej skutecznie. Liczą się chęci, a zapewniam że 20-30 min dziennie, systematycznej reklamy na chomikuj.pl daje oczekiwane efekty.
  Odpowiedz
A może by tak jutro-sobota polatać 2h z banerkami i w tym samym czasie wszyscy?
  Odpowiedz
Z wiadomych przyczyn, zamieniam Sylwku "opiekuna" literki "S". Co do sobotniego "najazdu" na chomikuj.pl to poczekajmy troszkę. Niech każdy z nas robi jak do tej pory. Kilkadziesiąt banerów dziennie. Przed szczególnymi okazjami możemy organizować grupowe "ataki" reklamowe, trwające nawet po kilka godzin. Myślę że to co robimy do tej pory, jeśli robimy(? :Dodgy: ) daje jak na razie oczekiwane efekty.
  Odpowiedz
Siemka wam =)
podam pomocna dłoń i wam pomogę ponieważ to forum może mieć przyszłość dlatego ze jest subtelne, zadbane, przejrzyste, ogarnięte no i nazwa :D
oke... te forum się rozwinie z taka mocą, że go nie poznacie, a zacznie się to na dniach jak tylko skończę swój projekt. Posiadalem 4 chomiki, które się dorobiły nie małych punktów i postanowiłem je przelać na 1 konkretnego i zacząć się bardziej udzielać na chomikuj a co miałem na myśli przekonacie się niebawem<3333
  Odpowiedz
Na wstępie CLouDi, proponuję się przywitać tutaj: http://odjechani.com.pl/forumdisplay.php?fid=126

Co do podania "pomocnej" dłoni, może określisz się bardziej szczegółowo?

Cytat:i zaczac sie bardziej udzielac na chomikuj a co mialem na mysli przekonacie sie niebawem

Jeśli chodzi o reklamowanie jakichkolwiek akcji, jest na to dział: http://odjechani.com.pl/forumdisplay.php?fid=13

Akcja ta jest akcją dobrowolną i jest mile widziane uczestnictwo w niej:)

Odpowiedz
To może tak wykożystamy free ludka? 1050Gb to nie jest mało więc pare osób by zajżało.
  Odpowiedz
(18.03.2011, 17:05)Sylwek150c napisał(a): To może tak wykożystamy free ludka? 1050Gb to nie jest mało więc pare osób by zajżało.

Sylwek, zaraz mnie krew zaleje. Pisz po ludzku i na temat. Przybliż trochę o co Ci chodzi i nie pisz "kalamburami". Jaki "free ludek"? Jakie Gb? To nie konkurs tylko Akcja.

Odpowiedz