Początek 14 marca: Akcja trwa
Witam i zapraszam wszystkich chętnych do reklamowania Forum "Odjechani" na chomikuj.pl.
Akcja objęta została patronatem Forum Odjechani.com.pl
Proszę chętnych o dopisywanie się poniżej z wyborem pierwszej litery nazw chomików na których będzie odbywało się reklamowanie.
Podział na chomiki zaczynające się na literę:
"A" - mabud73
"B" - kerrax
"L" - Leszek
"T" - tonyviroos
"S" - Sylwek150c
W trakcie rozwijania się akcji, nie będę dodawał nowych postów, tylko aktualizował obecny, więc proszę go śledzić.
żeby unikną
ć zdublowania reklam na chomiczkach proponowałbym podzielić osoby biorące w tej akcji na chomiczki pod względem pierwszej liter
y czyli np ja mogę
wziąć na siebie każdego chomiczka który zaczyna się na A a ty mabud weźmiesz te od litery B itp itd
Fiuuuu, fiuuuu, punktów niestety nie dołożę, jestem zbyt biedny.
W miarę moich skromnych możliwości pomogę w reklamie.
Poproszę literę L od mojego imienia.
Polecam stworzyć listę chomików, którym każdy z was będzie rozsyłał wiadomości.
Może być to plik .txt lub w innej formie.
Moja propozycja jest taka, aby zasięgnąć listy która jest dołączana do bota którego chomik colit udostępnił.
Wznowienie Akcji już po ogłoszeniu wyników konkursu "Odjechany chomik!!!
Ja mogę wstawić bannery na swoich stronach oraz na stronach zaprzyjaźnionych, mogę też rozsyłać reklamy do chomików na literę T.
Cały czas oczekuję na chętnych do "małego" reklamowania forum Odjechani.com.pl na chomikuj.pl. Proszę zainteresowanych o dopisywanie się do wątku.
Sylwek, na "Y" masz tyle chomików co nic. Nie rób sobie żartów. Czekam na poważne propozycje, by móc zrobić tygodniowy "skok" na chomikuj, z Waszą pomocą.