Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kosmiczne pytania
Na telefonie nie mogę :( może jutro wejdę ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2

Odświeżam, bo ciekawy temat a nikt nie wchodzi ;)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Wszyscy jesteśmy programami w superkomputerze...
  Odpowiedz
Może bardziej rozwinięta wypowiedź ?
  Odpowiedz
(21.12.2012, 17:55)Hrubawy napisał(a): Wszyscy jesteśmy programami w superkomputerze...

Wątpię.Nie możemy żyć w matrixie
  Odpowiedz
(21.12.2012, 18:51)Bub17 napisał(a):
(21.12.2012, 17:55)Hrubawy napisał(a): Wszyscy jesteśmy programami w superkomputerze...

Wątpię.Nie możemy żyć w matrixie

Gdyż?
  Odpowiedz
(21.12.2012, 18:51)Bub17 napisał(a): Wątpię.Nie możemy żyć w matrixie
Sądzę, że coś może w tym być. Wychodzę z założenia, że każdy ma swoje przeznaczenie. A czy to nie podchodzi pod jakiś "program" ?
  Odpowiedz
Może jakieś bardziej konstruktywne wypowiedzi ? Bo wkurza mnie jak ktoś coś pisze co nic nie wnosi ciekawego do wątku. Nicholas, itd. zapraszam :)
  Odpowiedz
Myślę sobie, że całe życie, wszystko dookoła może być ułudą...
Matrix/nieMatrix, polegamy jedynie na naszych zmysłach, (bo na czym innym mamy polegać) a one zawodne są.
Farmakologicznie, i używkami różnymi można wprowadzić się w stan, gdzie nawet zapachy, dotyk możesz poczuć...
Trochę to przerażające, prawdę i tak każdy z nas pozna na końcu (hopefully)....
Mam nadzieję, że coś tam jest....
  Odpowiedz
Odświeżam, bo bardzo interesujący wątek a zaginął w niepamięć :)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Cóż, jedna z teorii głosi, że żyjemy w czarnej dziurze ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości