Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież konta na Chomikuj.pl
Michał napisał(a):Akurat się mylisz Nie groźba a ostrzeżenie że np.Około godziny 12:00 Planujemy Akcje pt."Spam" za to cie nie mogą ukarać Kolego!!

Kolego głupoty piszesz. Zapoznaj się z artykułem 268a KK. Za taką akcje możesz dostać do 3 lat. To podchodzi pod utrudnianie dostępu do baz danych drogą elektroniczną.

A druga sprawa, tam też pracują ludzie. Jeśli kogoś wyprowadzisz z równowagi to po prostu zablokuje wiadomości od Ciebie i kropka. I możesz sobie pisać. Chomikuj pracuje do godziny 16 (nie potwierdzone) z moich obserwacji. Po 17 godzinie raczej trzeba czekać na interwencję do następnego dnia. Wtedy w pierwszej kolejności są rozpatrywane zgłoszenia z dnia bieżącego. Tak jak emaile w kliencie pocztowym. Najpierw te na górze. I ku dołowi. Ale to moje obserwacje.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Tego CMPRO Ktoś w ogóle sprawdzał fizycznie, tzn jak dogłębnie działa? Czy tylko polegacie na zaufaniu do autora.
  Odpowiedz
JA dawniej używałem i nigdy mi nic nie skradł gostek, tzn. autor programu, ale to dawniej bo od 2 miesięcy miałem moje cudowne konto zablokowane i zaprzestałem chomikowania plików.
  Odpowiedz
Minał już tydzień wysłałem cztery wiadomości i zero odzewu....
Co mam robić?
  Odpowiedz
Wyślij z 10 Wiadomości Różnych i 11 Pożądną i To powino podziałać!
  Odpowiedz
Sprawdź skrzynkę spamu. Może ci klient odrzucił a nawet nie wiesz o tym. Sprawdź ponownie pod jaki adres wysłałeś, może zmieniłeś niechcący znak. Chomikuj czeka pewnie na dane dotyczące konta.
Jeśli wysyłałeś zgłoszenie z formularza upewnij się, że podałeś adres zwrotny. I najważniejsza jest treść czy jasno stwierdza o co chodzi. Jeśli jest zagmatwana albo podejrzana to możliwe, że nie zajmą się taka sprawą i jedyną akcją będzie blokada konta.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Ja też nie mogę doczekać się odpowiedzi od chomikuj,pisałem do nich w innej sprawie ale i tak minęły 3 dni a odpowiedzi żadnej.Ja bym na twoim miejscu nie spamował po 20 wiadomości dziennie tylko co dziennie wysyłał bym po jakieś 2/3.W końcu muszą się odezwać,przecież od tego tam są między innymi żeby pomagać chomikom w razie problemów związanych z tą stroną.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
era9889 napisał(a):Czy o czymś zapomniałem?

A dowód, że byłeś właścicielem konta? np. screen z ukrytymi folderami widocznymi tylko dla właściciela.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Nie mam czegoś takiego.
Ale moge podać opis jaki był w ukrytym folderze a nawet dać linka, w pewnym folderze były moje zdjecia.
Czyli mam napisać co gdzie było tak?
I że np. po kradzieży zostały przelana pewna ilosc pkt od takiego i takiego chomika.
Myślisz że to pomoże?
Czyli mam naapisać wiadomośc z takimi informacjami?
  Odpowiedz