Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kradzież konta na Chomikuj.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam
wczoraj skradziono mi konto na chomikuj.
Chciałem się zalogować na chomika i nie moge złe hasło...Patrze ostatnia aktywność 14.18 to nie mogłem być ja bo wtedy by byłem w szkole.
Napisałem na [email protected] konto po jakiejś godzinie zostało zablokowane.Lecz odpowiedzi na e-mail nie dostałem. Dziś wysłałem 2 raz wiadomość.
Co mogę zrobić aby odzyskać konto?
Proszę o Pomoc.
Napisz dokładne Dane o koncie kiedy załozyłeś ile miałeś punktów transferu, jakie wiadomości ostatnie pisałeś jak nie odpiszą to za spamuj im skrzynkę !!! to pomoże
Czekaj na odpowiedź od administracji. Nic innego teraz nie zdziałasz.
Tak, czekaj na wiadomość od Administracji. Oni sami poproszą Cię o podanie szczegółowych danych dotyczących konta.
Nie martw się, jeśli jesteś właścicielem chomika, na pewno sprawa zostanie rozwiązana pomyślnie dla Ciebie. Mnie również parę dni temu skradziono konto i punkty z niego - odzyskałam i konto, i punkty. Przeczytasz o tym tutaj.

Zastanów się jeszcze, w jaki sposób straciłeś konto? Czy podawałeś komuś hasło? Nie korzystałeś czasem z bota do rozsyłania wiadomości - SPAMchomik od Rozkminiaczy?
Bez kitu zagroź do adminstracji że za spamujesz skrzynkę to sprawe jeszcze dzisiaj rozwiążesz
Nie. Uzywałem tylko cmpro.
Napisałem w tamtym tygodniu bodajże w środę i do dziś zero odpowiedzi...
Chomik został tylko czasowo zablokowany....
Mówię zaspamuj im 15 wiadomości i np daj 4 godziny i powiedz że o 15:10 zrobisz, atak spamerski z kolegami to szybko ci odpiszą wiem to po swoim doświardczeniu !
Ja ci doradzam a ty jak nie chcesz się słuchać to nie twoja sprawa :)
Świetny sposób. Groźby karalne. Chłopie opanuj się.
Akurat się mylisz Nie groźba a ostrzeżenie że np. Około godziny 12:00 planujemy akcje pt."Spam" za to cie nie mgo ukarac Kolego!!
Michał napisał(a):Ja ci doradzam a ty jak Nie chcesz się słuchać to nie twoja sprawa

Czy to na pewno tak miało być napisane?? Hehe
Oj odpiszą Ci weekend dopiero się skończył:D
Stron: 1 2 3