Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kto wygra Ligę Mistrzów?
Jak myślicie, który z klubów europejskich wygra Ligę Mistrzów 2012/13 ? Według mnie, głównym faworytem do triumfu jest FC Barcelona. Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.
  Odpowiedz
(04.11.2012, 13:41)zawpork napisał(a): Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.

Podanie za podaniem nie zawsze wystarczy :) Moim faworytem jest Real Madryt. Jestem fanem od małego, i popatrz na ich grę - potrafią jak Barcelona grać piękną piłkę podaniami, ale im wystarczą czasami 2,3 podania do zdobycia gola. Jak dla mnie to nawet Barca może być za nimi.. :)

Odpowiedz
Ciągle mam nadzieję, że Real choć wcale bym się nie zdziwił gdyby to było PSG, które ma niesamowitą formę!
  Odpowiedz
Ja założyłem się z kolegą (o nic), że w finale LM wystąpi Bayern Monachium z Paris Saint Germain. Myślę, że puchar może zdobyć któraś z tych drużyn lub Real Madryt, Barcelona, Atletico Madryt raczej nie ma większych szans. Jednak postawię na Bawarczyków. 
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz