Jak myślicie, który z klubów europejskich wygra Ligę Mistrzów 2012/13 ? Według mnie, głównym faworytem do triumfu jest FC Barcelona. Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.
(04.11.2012, 13:41)zawpork napisał(a): [ -> ]Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.
Podanie za podaniem nie zawsze wystarczy
Moim faworytem jest Real Madryt. Jestem fanem od małego, i popatrz na ich grę - potrafią jak Barcelona grać piękną piłkę podaniami, ale im wystarczą czasami 2,3 podania do zdobycia gola. Jak dla mnie to nawet Barca może być za nimi..
Ciągle mam nadzieję, że Real choć wcale bym się nie zdziwił gdyby to było PSG, które ma niesamowitą formę!
Ja założyłem się z kolegą (o nic), że w finale LM wystąpi Bayern Monachium z Paris Saint Germain. Myślę, że puchar może zdobyć któraś z tych drużyn lub Real Madryt, Barcelona, Atletico Madryt raczej nie ma większych szans. Jednak postawię na Bawarczyków.