Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kto wygra Ligę Mistrzów?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

zawpork

Jak myślicie, który z klubów europejskich wygra Ligę Mistrzów 2012/13 ? Według mnie, głównym faworytem do triumfu jest FC Barcelona. Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.
(04.11.2012, 13:41)zawpork napisał(a): [ -> ]Imponują mi piłkarze z tego klubu, którzy są bajecznie wyszkoleni techniczne i odznaczają się finezją w tworzeniu akcji. Ich gra jest widowiskowa i miło się na nich patrzy.

Podanie za podaniem nie zawsze wystarczy :) Moim faworytem jest Real Madryt. Jestem fanem od małego, i popatrz na ich grę - potrafią jak Barcelona grać piękną piłkę podaniami, ale im wystarczą czasami 2,3 podania do zdobycia gola. Jak dla mnie to nawet Barca może być za nimi.. :)
Ciągle mam nadzieję, że Real choć wcale bym się nie zdziwił gdyby to było PSG, które ma niesamowitą formę!
Ja założyłem się z kolegą (o nic), że w finale LM wystąpi Bayern Monachium z Paris Saint Germain. Myślę, że puchar może zdobyć któraś z tych drużyn lub Real Madryt, Barcelona, Atletico Madryt raczej nie ma większych szans. Jednak postawię na Bawarczyków.