Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kto z was kończy przygodę z Chomikuj lub przynajmniej ograniczy?
Ja zrobiłem przerwę na rok, i teraz gdy skończyły mi się pkt na transfer, trochę uaktualniłem chomika.W tym czasie dostałem 110 wiadomości w tym ponad 80 o naruszenie praw.

Ale mam nadzieję, że nie będę miał przez to problemów.Zauważyłem też że te dosyć znane kiedyś chomiki, całkowicie zlikwidowały konta, wiec naprawdę się zastanawiam, czy nie robię źle udostępniając ponownie na chomikuj pliki.

Michał a jaki nick masz na chomikuj?
  Odpowiedz
MrGrafi2K głównie mena wix będę wykonywał. Narazię nie mam czasu na tooo ;[ Dużo zajmuje mi czasu serwer cs 1.6 ;p
  Odpowiedz