Mianowicie, mam dylemat odnośnie kupienia korków.
Mam 3 propozycje, nie wiem którą wybrać.
Poniżej dodaję zdjęcie z butami, i prosiłbym abyście napisali mi które powinny okazać się najlepsze i dlaczego.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Które korki wybrać?
|
21.12.2012, 20:00
Nie wiem, czy dobry dział. (Jeżeli nie to proszę o przeniesienie.)
Mianowicie, mam dylemat odnośnie kupienia korków. Mam 3 propozycje, nie wiem którą wybrać. Poniżej dodaję zdjęcie z butami, i prosiłbym abyście napisali mi które powinny okazać się najlepsze i dlaczego. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.12.2012, 20:01
2 są chyba najlepsze...
Ale każdy ma swój styl.
21.12.2012, 20:13
Odnośnie wyglądu... Przecież z obrazka nie dowiem sie czy są wytrzymałe i dobrze wykonane.
Ale to bez znaczenia bo jak sie rozwala to chyba NIKE daje gwarancje na buty. Ale nie wiem czy przypadku korków też to obowiązuje.
21.12.2012, 20:22
Obowiązuje.
Do dzisiaj mam takie same jak na 1 numerze tyle, że mi się już wysłużyły. Lekkie, wygodne, jak najbardziej polecam. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
21.12.2012, 20:53
Ja wybrałbym numer jeden, gdyż mają bardzo sympatyczny wygląd.
06.01.2013, 03:54
Powiem, co do jakości butów Nike jestem zadowolony, posiadam parę takowej firmy. Nie żałuję pieniędzy. Ja nie jestem w stanie... Podasz może jakie nazwy są tych butów, lub wiesz jaki materiał? O materiał, z czego są zrobione mi chodzi..
Tak przy moich butach, guma na klej się trzyma dobrze, buty wygodne, lekkie, dobrze hamują, mocne przody.
06.01.2013, 11:47
Wybrał bym 3. Wiem że 1 bardzo łatwo się brudzą i nie idzie ich domyć.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
23.01.2013, 02:28
Ja znam osobę która ma buty z numerkiem jeden i nie narzeka.
23.01.2013, 10:26
Proponuje wybrać takie, że jak się komuś z nich zasunie kopa z odwłok, to Archangielsk zobaczy. Nr 3 wyglądają mi na bardzo solidne.
A propo, to brzydkie te buciory że hej... Nie ma to jak platformy na 15 centymetrowym obcasie - przyczepność do pokładu jest, ale też jak kopa zasuniesz, to klękajcie narody. |