Nie wiem, czy dobry dział. (Jeżeli nie to proszę o przeniesienie.)
Mianowicie, mam dylemat odnośnie kupienia korków.
Mam 3 propozycje, nie wiem którą wybrać.
Poniżej dodaję zdjęcie z butami, i prosiłbym abyście napisali mi które powinny okazać się najlepsze i dlaczego.
2 są chyba najlepsze...
Ale każdy ma swój styl.
Ale najlepsze odnoście wyglądu? Czy jak?
Odnośnie wyglądu... Przecież z obrazka nie dowiem sie czy są wytrzymałe i dobrze wykonane.
Ale to bez znaczenia bo jak sie rozwala to chyba NIKE daje gwarancje na buty. Ale nie wiem czy przypadku korków też to obowiązuje.
Obowiązuje.
Do dzisiaj mam takie same jak na 1 numerze tyle, że mi się już wysłużyły. Lekkie, wygodne, jak najbardziej polecam.
Ja wybrałbym numer jeden, gdyż mają bardzo sympatyczny wygląd.
Powiem, co do jakości butów Nike jestem zadowolony, posiadam parę takowej firmy. Nie żałuję pieniędzy. Ja nie jestem w stanie... Podasz może jakie nazwy są tych butów, lub wiesz jaki materiał? O materiał, z czego są zrobione mi chodzi..
Tak przy moich butach, guma na klej się trzyma dobrze, buty wygodne, lekkie, dobrze hamują, mocne przody.
Wybrał bym 3. Wiem że 1 bardzo łatwo się brudzą i nie idzie ich domyć.
Ja znam osobę która ma buty z numerkiem jeden i nie narzeka.
Proponuje wybrać takie, że jak się komuś z nich zasunie kopa z odwłok, to Archangielsk zobaczy. Nr 3 wyglądają mi na bardzo solidne.
A propo, to brzydkie te buciory że hej... Nie ma to jak platformy na 15 centymetrowym obcasie - przyczepność do pokładu jest, ale też jak kopa zasuniesz, to klękajcie narody.