Płacę przelewem o wartości 6zł na konto orange
UWAGA!! ZA 6ZŁ MOGĘ ZAKUPIĆ 30TYŚ PUNKTÓW!!
Jak łatwo obliczyć: 1tyś pkt = 20groszy
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Kupię 50 000pkt za przelew sms 6zł
|
Kupię 50tyś punktów chomikowych.
Płacę przelewem o wartości 6zł na konto orange UWAGA!! ZA 6ZŁ MOGĘ ZAKUPIĆ 30TYŚ PUNKTÓW!! Jak łatwo obliczyć: 1tyś pkt = 20groszy Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Płacisz 6 zł przelewem na konto bankowe czy doładowaniem telefonu do orange ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
12.11.2012, 22:55
Zapewne chodzi o przelew sms 6zł na komórke ;-)
Może być t-mobile ? Jak tak to jestem chętny.
Byś mi po prostu doładowanie kupił bo konta bankowego nie mam. Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
13.11.2012, 08:03
Chyba chodzi o to że przeleje wam 6 zł ze swojego telefonu który ma w orange na konto telefonu innej osoby w orange. Jak wiadomo orange ma opcję przesyłania kasy od jednego do drugiego. Więc t mobile ci nie doładuje bo to tylko z orange do orange.
Tak jak napisał Damianoslawp przeleję 6zł ze swojego telefonu na konto innej osoby w orange
dimix niestety może być tylko w orange, ponieważ kasę można przelewać tylko wewnątrz sieci orange Zapłacę 6zł za 30tyś punktów. |