Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.09.2013, 22:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2013, 22:27 przez enrique97.)
Witam was P Szukam chomika któremu najpóźniej wyskakuje czapt (kod jak się wysyła reklamy do ChR, pw czy chomikuje pliki)
Chodzi mi o to żeby czapt wyskakiwał np po 12stej próbie wysłania reklamy. Jeżeli macie takiego chomika na sprzedaż to prosze napisać ile reklam możesz wysłać bez chaptu.
01.09.2013, 22:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2013, 23:25 przez ambangbatas.)
Tak sie złożyło że każdy ma inaczej , z mojego doświadczenia wiem że chomiki zakładane jakieś rok temu maja czapte przesuniętą , co niektórzy mają obrazek co 20 wiadomość , dlaczego nikt o tym nie wie ? albo mała liczba użytkowników ?, bo tak naprawde nikt się nie przyznaje bo po co .Sam osobiście znam 3 osoby które posiadają konta i przepisują co 15 wiadomość .
Metoda wprowadzenia ograniczeń wzieła się z czasem i z tego że nagła liczba użytkowników zaczęła używać programów spamujących . Dlatego konta założone minimum 1 rok do tyłu mają czapty po staremu niewszyscy ale spora ilość.
jeśli ktoś posiada takie konto a nie potrzebuje z niego korzystać może takie konto podarować zapłata na PW.
WITAM
ja mam 2 chomiki z tego roku (dokładnie to styczeń luty)
i kod jest zawsze co 13 i mam też z 2011 i to samo czyli ta blokada musiała wyjśc
jeszcze póżniej zresztą ja sie z nią jeszcze nie spotkałem
09.09.2013, 01:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2013, 02:00 przez Swordancer.)
Myślę, że blokady są raczej statystyczne. Dużo spamujesz, to cię w końcu ograniczą. Założyłem nowe konto i mam co 12. Na starym mam co 13. Mogę to testowe oddać.