Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię Kupie chomika
Witam was :PP Szukam chomika któremu najpóźniej wyskakuje czapt (kod jak się wysyła reklamy do ChR, pw czy chomikuje pliki)

Chodzi mi o to żeby czapt wyskakiwał np po 12stej próbie wysłania reklamy. Jeżeli macie takiego chomika na sprzedaż to prosze napisać ile reklam możesz wysłać bez chaptu.

Metoda płatności na PW

Pozdrawiam enri
Ta rygorystyczna blokada nie jest nałożona na wszystkie chomiki? Są wyjątki?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Są. Znam chomiki co mają po 12 ale nie sprzedają.
Tak sie złożyło że każdy ma inaczej , z mojego doświadczenia wiem że chomiki zakładane jakieś rok temu maja czapte przesuniętą , co niektórzy mają obrazek co 20 wiadomość , dlaczego nikt o tym nie wie ? albo mała liczba użytkowników ?, bo tak naprawde nikt się nie przyznaje bo po co .Sam osobiście znam 3 osoby które posiadają konta i przepisują co 15 wiadomość .
Metoda wprowadzenia ograniczeń wzieła się z czasem i z tego że nagła liczba użytkowników zaczęła używać programów spamujących . Dlatego konta założone minimum 1 rok do tyłu mają czapty po staremu niewszyscy ale spora ilość.
jeśli ktoś posiada takie konto a nie potrzebuje z niego korzystać może takie konto podarować zapłata na PW.
u mnie co 12 reklama wyskakuje a u was co ile? ja mam konto założone 12 grudnia 2010r.
u mnie co 4 a mam: Data utworzenia konta: 15 lutego 2011
Właśnie testowałem pustego chomika, i mi wyskakuje Captcha po 11 reklamie :D
Jeśli jesteś chętny pisz pw, dam jeszcze sposób na administrację ;]
Okey mam już chomika od WazzUp. Dziękuje Ci ;P
WITAM
ja mam 2 chomiki z tego roku (dokładnie to styczeń luty)
i kod jest zawsze co 13 i mam też z 2011 i to samo czyli ta blokada musiała wyjśc
jeszcze póżniej zresztą ja sie z nią jeszcze nie spotkałem
Myślę, że blokady są raczej statystyczne. Dużo spamujesz, to cię w końcu ograniczą. Założyłem nowe konto i mam co 12. Na starym mam co 13. Mogę to testowe oddać.