Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
31.10.2012, 23:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2012, 01:00 przez MissFuneral.)
Witam. Otóż swego czasu miałem jeden temat na forum o tematyce skupowania przeze mnie hurtowych ilości punktów. Znalazło się dużo osób które mi zaufało, a że temat już jest stary a chwilę nie pisałem założyłem nowy, dlatego też nazwałem "2 Edycja" Tak jak w tamtym przypadku kupuje każde ilości i 100 tys. i 10 milionów. Formy płatności jakie mogę wykonać to przelew bankowy, paypal, doładowanie telefonu. Temat dlatego założyłem w tym dziale a nie w targowisku, ponieważ tam musi być dostęp od 50 postów, a wiele osób co nawet 10 postów nie miało sprzedawało mi swoje mniejsze ilości, często wysyłając mi pierwszemu i nie było większych problemów (pomijając Davi100, który został zbanowany). Więc reansumując jak masz coś do sprzedania śmiało wysyłaj prywatną wiadomość lub pisz w temacie z ofertą ile masz punktów i ile chcesz, jakoś się dogadamy. Co do kontaktu to można pisać na ten nr. GG: 9301701. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i zapraszam
bloow za 50 zł tu to raczej 580 tys minimum według mnie trzeba dać. Bo inaczej kupujący np Paweł nie będzie miał wiele zysku z tego i mu się to nie będzie opłacać
A co powiesz Panie kolego na 45 zł, a jeśli koniecznie 50 zł potrzebne to np. tak jak Damian napisał 580 tys. ? Ja jestem na forum w sumie jedyną realną osobą co może kupić dowolne ilości, a ja w przeciwieństwie do niektórych nie oszukuje, sam popatrz co jest w reputacji.