Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię Kupię każde ilości punktów Chomikuj - 2. edycja
Witam. Otóż swego czasu miałem jeden temat na forum o tematyce skupowania przeze mnie hurtowych ilości punktów. Znalazło się dużo osób które mi zaufało, a że temat już jest stary a chwilę nie pisałem założyłem nowy, dlatego też nazwałem "2 Edycja" :) Tak jak w tamtym przypadku kupuje każde ilości i 100 tys. i 10 milionów. Formy płatności jakie mogę wykonać to przelew bankowy, paypal, doładowanie telefonu. Temat dlatego założyłem w tym dziale a nie w targowisku, ponieważ tam musi być dostęp od 50 postów, a wiele osób co nawet 10 postów nie miało sprzedawało mi swoje mniejsze ilości, często wysyłając mi pierwszemu i nie było większych problemów (pomijając Davi100, który został zbanowany). Więc reansumując jak masz coś do sprzedania śmiało wysyłaj prywatną wiadomość lub pisz w temacie z ofertą ile masz punktów i ile chcesz, jakoś się dogadamy. Co do kontaktu to można pisać na ten nr. GG: 9301701. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i zapraszam :)
Ja sprzedaję na allegro 20tys po 2.29. Na allegro jest prowizja więc tu mogę dać po 2,15 za 20 tys. Ilość jest dość spora, bo ponad milion.
Forum to nie Allegro kolego, jak sprzedajesz na allegro sprzedawaj dalej.
510k pktów - 50 zł
bloow za 50 zł tu to raczej 580 tys minimum według mnie trzeba dać. Bo inaczej kupujący np Paweł nie będzie miał wiele zysku z tego i mu się to nie będzie opłacać :D
Na allegro sprzedam bez problemu :D

A kasa mi potrzebna xd
N ie mówię nie na allegro to i 500 tys za 50 zł sprzedaż ale tutaj to jak mówiłem.
autor tematu napisał " Jakoś się dogadamy" - Na pewno się dogadamy:)

GG 2334738 jak coś ;]
A co powiesz Panie kolego na 45 zł, a jeśli koniecznie 50 zł potrzebne to np. tak jak Damian napisał 580 tys. ? Ja jestem na forum w sumie jedyną realną osobą co może kupić dowolne ilości, a ja w przeciwieństwie do niektórych nie oszukuje, sam popatrz co jest w reputacji.
Mi tam pasuje 45zł :) Wielkiej różnicy nie robi mi 5zł :) A wiem, że handlarzom sporą różnicę robi :)

Tylko na razie muszę załatwić konto bankowe, bo swoje zlikwidowałem ponieważ nie korzystałem.

Odezwij się na GG 2334738