Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię - Nokia 3310 lub 3330 i inne.
Kupię do celów kolekcjonerskich nokię 3310 lub 3330 działającą w dobrym stanie , oferty składać na pw. Pokryję koszta wysyłki.
Ja mam coś w stylu tej Nokii jak będę w domu sprawdzę jaki model dokładnie.
Telefon w dobrym stanie jedynie bateria do wymiany bo ta co jest się nie ładuje.
Karol napisał(a):Kupię do celów kolekcjonerskich

Kolekcjonujesz telefony ? Po co , na co ?
(15.12.2011, 23:59)Karolina90 napisał(a): Kolekcjonujesz telefony ? Po co , na co ?

Mam całą pufę telefonów , przyjdą dzieci zabawki 21 - wieku jak znalazł.
Karol ja mam nokie stara, ale nie wiem czy działa, bo jest bez baterii, jeśli pokrywasz koszty wysyłki oddam za darmo, u mnie to gdzieś leży i się kurzy a Tobie się przyda:)
Zaraz sprawę na Google jaka to nokia.(chodzi Ci o takie stare bez kolorowego aparatu z fajnymi grami:D?)
Zaxer napisał(a):chodzi Ci o takie stare bez kolorowego aparatu z fajnymi grami
Na egzemplarzu kolekcjonerskim raczej się nie gra.
Na jakim kolekcyjnym jak byś zobaczył telefon mojego wujka to byś mógł powiedzieć że to jest zabytek telefon z jakiegos 95r a to to są nówki 2000-2001r
Mam Nokie 3210, jeśli Cię interesuje mogę zamieścić zdjęcia.
A tak na boku masz niezłe zainteresowania kolekcjonerskie.
B0hazard napisał(a):Mam Nokie 3210, jeśli Cię interesuje mogę zamieścić zdjęcia.
A tak na boku masz niezłe zainteresowania kolekcjonerskie.

Wiesz co dodaj zdjęcia zobaczymy co z tego jeszcze jest. Bo to trochę wiekowy telefon lecz mam go. A czy twój jest na chodzie ? I podaj cenę...