Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię chomik messenger
zakupie,lub wynajmę (za punkty) program chomik messenger,wraz z licencja.
Chcesz kupić Chomik Messenger Pro tak ? Dobra, ale na jaką licencję ? ( Nazwa chomika )
Brick 
Teeekoki - pisałem Ci na pw.

Mam chomika wraz z licencja nie używana.
zakupie,lub wynajmę (za punkty) program chomik messenger,wraz z licencja.
Program chomik messenger pro jest dostępny na licencje tylko na oficjalnej stronie.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
mozesz dac linka na strone?
Oto oficjalna strona:
http://www.chomik-messenger.cba.pl/
A tutaj cytat z niej
Cytat:Sprzedaję program za Chomikowe Punkty. Cena to 250 000 punktów za pierwszą licencję i 150 000 chomikowych punktów za drugą i każdą następną. Sprzedaż za punkty prowadzona tylko i wyłącznie po skontaktowaniu się ze mną poprzez oficjalne gg lub mail! Uważaj na oszustów!
Mówisz, że zakupisz za punkty?
Skoro ja już miałem jedną licencję to jak zapłacisz mi 170tys.(nie żebym Cię okradał czy coś, ale Ty zapłacisz 250tys. skoro nie posiadałeś tego programu) to napiszę do sprzedawcy i kupię ten program z licencją na Twojego chomika.
Witaj. Nie nie ma takiego programu jak chomik messenger.

Jest tylko Chomiczkuj messenger albo Chomik messenger pro.

Jeśli chodzi ci o Chomiczkuj messenger to jest na stronie chomiczkuj.pl. A jeżeli chcesz CMPRO to wpisz w google: Chomik messenger pro. i znajdziesz stronę główną tego programu/bota.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Tutaj możesz kupić program:
http://www.chomik-messenger.cba.pl/
Chomiczkuj Messenger i Chomik Sender są lepsze :).
Zobacz na allegro. ; )