Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię konto na chomikuj.pl
Witam.
Kupie konto konta na chomikuj, lecz szukam naprawdę dobrych które generują conajmniej 500 000 pkt dziennie. Chcesz sprzedać takiego chomika pisz na moje gg 28852893 Pozdrawiam

Jesli ktos ma konta generujace dziennie po 200 tys iw iecej pkt rowniez prosze sie zglaszac.
ok skoro nie macie takich kont rozwarze konta zarabiajace od 200 tys pkt na dzien.
Może byś coś więcej opisał, ile byś za takie konto dał itp.
Stop pomagania!
Raczej rzadko się zdarza, aby takie konta ktoś sprzedawał.
<p>Topowe giełdy kryptowalut na: www.rankingkrypto.pl<br></p>
To ile dasz za konto które dzisiaj zarobilo 257k ?
Jak płacisz za takie konto w tysiącach, to ja swoje mogę sprzedać ;P Taka ilość pkt można mieć na < 10 rzeczach
Jak na razie użytkownik się od paru dni nie logował na forum.
Mój kolega ma konto zarabia 180k z zachomikowanych, jak będziesz zainteresowany to ci namiar będę mógł dać.
Stop pomagania!
to naprawde musi byc niezłe konto ja chyba sprzedam swoje zarabiam min 3k dziennie na koncie jest obecnie 60k teraz po blokadzie mam słabe zarobki :/ ale z tego co widze te zarobki Cie nie zadowola :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię