Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię serwer SHELL.
Ishell nie testowałem ale z tego co wiem to chomik Arkada miał tego shella. Możesz go zapytać o opinię.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Osobiście polecam sprzedawcę kont shell ze strony ishell.pl. Sprzedawca jest bardzo konkretny i bardzo skrupulatny ;). U niego są bardzo tanie serwery shell POLECAM ! :)
ishell? obecnie mam od nich shella i obecnie już jest 15 użytkowników na tym serwerze. dodatkowe 3 konta premium są lipne. hellupload - n/c, netload i rapidshare - nikt tam nie uploaduje. 1gbit łącze? co z tego jak w regulaminie masz ustaloną ilość połączeń i ilości jednocześnie pobieranych plików... niby tanio, ale czy warto?

radze sprawdzić wcześniej oferty, opinie i nie patrzeć na cenę bo może być bardzo mylna.
niikii napisał(a):ishell? obecnie mam od nich shella i obecnie już jest 15 użytkowników na tym serwerze. dodatkowe 3 konta premium są lipne. hellupload - n/c, netload i rapidshare - nikt tam nie uploaduje. 1gbit łącze? co z tego jak w regulaminie masz ustaloną ilość połączeń i ilości jednocześnie pobieranych plików... niby tanio, ale czy warto?

radze sprawdzić wcześniej oferty, opinie i nie patrzeć na cenę bo może być bardzo mylna.

Kurcze dobiłeś mnie właśnie w przyszłym tygodniu chciałem kupić tam serwer ... To teraz już nie wiem gdzie POMOCY :P
Właśnie tego się obawiałem, że na ishell będzie napakowane po kilka osób bo liczba nie jest podana w opisie.
Skolei inne oferty - chomikowe to kompletnie nie opłacalne z tego co widzę a inne z kolei jakieś nieznane - bez opinii czyli duże ryzyko ;/

Kto mi poleci jakichś w miarę serwer do 60 zł/ miesiąc. ??
tonyviroos sprzedaje
i sobie ładnie za to liczy...

tonyviroos napisał(a):Dostępne mam serwery w opcjach na 7, 14, 30 dni ceny to 600 tys za 7 dni, 1,2mln za 14 dni i 2,1 mln za 30 dni - na serwerze jest max 5 osób
No niestety to ponad mój budżet , w takim razie chyba pozostaje dalej najlepszy ishell za tą cenę.
(15.07.2012, 22:43)niikii napisał(a): ishell? obecnie mam od nich shella i obecnie już jest 15 użytkowników na tym serwerze. dodatkowe 3 konta premium są lipne. hellupload - n/c, netload i rapidshare - nikt tam nie uploaduje. 1gbit łącze? co z tego jak w regulaminie masz ustaloną ilość połączeń i ilości jednocześnie pobieranych plików... niby tanio, ale czy warto?

Dla twojej wiadomości są to tylko ograniczenia w jdowloaderze, a konta premium nie są lipne bo jeśli masz jakiś problem z kontami to piszesz o wymianę i nie pisz mi że nikt ta nie uploaduje bo to nieprawda... a łączę u niego jest znakomite i zawsze miałem na łączu 1 gbit/s całą prędkość ( można zrobić sobie nawet test na prędkość serwera )... Według mnie jest to najlepszy sprzedawca którego dotychczas spotkałem ;)
Ja jeszcze z dobrymi shellami spotkałem się u pandabox... instalują programy na życzenie. Premki są łatwe do zdobycia dla zwykłego użytkownika internetu. Prędkość 100mb/s i serwery w Polsce ;)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Także polecam pandabox. Od teraz tylko tam będę kupywać.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam