Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Lęgi papug falistych
Moje papugi złożyły kilka jajek (nie powiem dokładnie bo wysiaduje,na pewno więcej od 3). Chcę sie dowiedzieć co mam zrobić jak sie wyklują? Kocham zwierzeta więc nie chce je skrzywdzić lecz jak czytam o legach papug falistych na różnych stronach myśle że to nie życiowe. Moje pytania są takie:

1. Czy zdarzy sie że papuga nie będzie karmić młode? Co mam zrobić jak tak sie stanie?
2. Czy podawać jakieś wyjątkowe przysmaki jak sie wyklują?
3. Czy są specjalne pokarmy dla młodych?
4. Czy da sie wytrzymać nerwowo? (czy beda bardzo hałasować, brudzić itp. | co mam zrobić?)
  Odpowiedz
(18.12.2012, 23:24)Adrian21 napisał(a): Przełóż je do inny klatek unikną zjedzenja przez matke i nakarm je!!

1. Nie pisz jak nie masz pojęcia o czym jest temat.
2. Ortografia
3. Myślisz??

SORRY za chamstwo...
  Odpowiedz
Ja wiem o czym mówie ale jak i co?

Ja pisze poważnie a ty dajesz punkty rep.jeszcze na minus za co!!!
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości