Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Liczymy do 5000 !
Ja tam nie znam definicji spamu, ale przyznam że tematy tego typu są spamerskie , ale na tym forum pisanie w nich nie nabija postów oprócz tego licznika... Ja tu spamuję bo mi się po 1. Nudzi po 2. Nudzi po 3. Nudzi ...

..230
231

Offtopować w offtopie raczej się nie da, to samo z spamowaniem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Z tego co wiem to dział gry i zabawy czy jakoś tak ... więc nazwa mi nie wskazuję na offtopa

232
Każdy inaczej to pojmuje, po mojemu tak czy inaczej jest to offtop, offtop dozwolony.

233
234

w regulaminie nie kojarzę by było coś na ten temat:D
Free Your Mind!
Najwyżej jak coś to będzie na Pawła :D On na to pozwolił :D

235
236

na czymś trzeba noc spędzić :D
Free Your Mind!
No jak na gadaniu o pierdołach to nie lepszy jest jakiś komunikator bądź SB?

237
238

zapominam zaglądać do SB :P
Free Your Mind!
Jakob, Tylko wiesz są takie tematy na których lepiej nie pisać na prywatnym forum, najlepiej prywatna wiadomość.
Takie pierdoły jak mu tu ''pierdzielimy'' to właśnie offtop, dozwolony w tym skrajnym miejscu na forum.

239