Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Likwidacja konta a zachomikowane pliki !
Ahaaaa to jeżeli ja usune konto,to mi nic nie mogą zrobić,ponieważ ja już nie mam tych plików i ich nie rozpowszechniam,tylko ci którzy zachomikowali pliki mogą sie obawiać :D
  Odpowiedz
(31.08.2011, 18:08)Adaamo napisał(a): Ahaaaa to jeżeli ja usune konto,to mi nic nie mogą zrobić,ponieważ ja już nie mam tych plików i ich nie rozpowszechniam,tylko ci którzy zachomikowali pliki mogą sie obawiać :D
Dokładnie :P tylko zastanawiam się po co usuwasz konto ;p
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Właściwie to po to :
  Odpowiedz
Jejku to usuń wszystkie pliki, nie szkoda ci transferu i punków?
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
usuń linka :D
dokładnie rafał ma racje usuń pliki i po problemie
ja sie tylko zastanawiam jakie pliki ;p
  Odpowiedz
No właśnie szkoda mi tych pkt,już usunełem wszystko na chomiku,niedługo założę hasło na całego i zamienię pkt na transfer :D szkoda że przygoda z chomikuj tak się skończyła :P Pliki miałem różne gry,filmy,muzyka,telefon itp :D
  Odpowiedz
(31.08.2011, 18:15)Adaamo napisał(a): No właśnie szkoda mi tych pkt,już usunełem wszystko na chomiku,niedługo założę hasło na całego i zamienię pkt na transfer :D szkoda że przygoda z chomikuj tak się skończyła :P Pliki miałem różne gry,filmy,muzyka,telefon itp :D

patrze teraz że będzie się robić jak za 2009 roku kiedy każdy chomik miał pobieranie dziennie na kilka tyś pkt bo jak przynajmniej 60% chomików pousuwa swoje pliki to będą pobierać od pozostałych :P
  Odpowiedz
Na chomikuj jest tyle kont, że nie jest możliwością posądzenia wszystkich użytkowników. ZPAV i inne związki muszą przyczepić się do samego portalu chomikuj. Wysyłanie wiadomości przez te organizację ma na celu przestraszenie użytkowników, jak widać nieźle im to idzie. Jeżeli już ktoś się boi, to niech najlepiej usunie pliki z chomikuj całkowicie, założy hasło, albo je ukryję. Mi w sumie wystarczy transfer który mam.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz