Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Lista Chomików
Witam. Czy posiada ktoś jakoś listę chomików w txt ? [Taką z dobrymi chomikami bo same free to ja nie chcę] :PP

~Nie wiedziałem gdzie napisać :PP
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Za darmo pewnie takiej listy nie dostaniesz...
Właściwie na co Ci takie coś? Czyżby BOT ?
  Odpowiedz
Nawet nie mam kasy na BOTa ;/ A poza tym wbrew regulaminowi a nie chciałbym stracić mojego uploadu.

Chcę zobaczyć jakie chomiki są na TOP. Oraz też do reklamy. Bo jak reklamuje się na stronie głównej to mało osób. ściąga z mojego chomika.

I jeszcze newsy plików oglądać.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Tak też myślę bo na co innego komuś taka lista ?
  Odpowiedz
Podejrzewam, że lista jaką byś chciał nie istnieje :)

Jeśli istnieją jakieś listy chomików to tylko i wyłącznie do botów, innych, a przynajmniej oficjalnych niema.
  Odpowiedz
A może stronę z jakimś dobrymi top listami ? Bo tego pełno na necie a ja w tym nie jestem obcykany.
  Odpowiedz
metis posiadam taką listę ale nie przekonały mnie Twoje wypowiedzi co do jej przeznaczenia (jestem przekonany że chcesz ją do bota), za free nikt Ci nie udostępni takiej listy.
Zawsze możesz taką listę sam zrobić, możesz też użyć super narzędzia które jest bardzo pomocne, owe tajemnicze narzędzie to google.pl
  Odpowiedz
Link do PP usunięty
  Odpowiedz
tonyviroos wiesz nie każdy może wierzyć w to co napisałem bo nikt nikogo nie zna. Jeszcze prosiłem o TOP-LIstę[www.]

Powiem tak : Nie chcesz to nie wierz. - Każdy ma głos powiedzieć coś wolny kraj :D:D
  Odpowiedz
ja sobie takową listę tworzę, mam już ponad 60 chomików na niej, każdy ma ponad 300 odwiedzin dziennie
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz