Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

LosoweGranie.pl
Witajcie!
Ostatnio natrafiłem na stronę losowegranie.pl. Na tej stronie za koszt SMS 11zł możemy wziąć udział w losowaniu kodu do gry dla nas. Zastanawiam się, czy nie skorzystać, 11zł to nie majątek, a większość tytułów w bibliotece tego serwisu na rynku jest warta więcej. Można też wygrać GTA 5, Fifę, Wiedźmina itp, ale to wiadomo - szanse niewielkie. Czy korzystał ktoś z Was z tej strony? Macie jakieś spostrzeżenia? Nie jest to oszustwo?

Odpowiedz
[Obrazek: SZJiUz4.png]

Nawet nie gadaj że dasz się na to naciągnąć... Widz atora, a tak się dał wkręcić... Pooglądaj sobie filmy na youtube o tym hazardzie...

Tutaj chyba jest ciekawe...

A teraz coś po angielsku:

Odpowiedz
Stary nie kombinuj w ten sposób. Tylko sobie po prostu nazbieraj na grę - 200 zł można sobie uzbierać w +/- dwa tygodnie. Oczywiście zależy jakie masz możliwości ;)

Hazard do niczego dobrego Cię nie doprowadzi!
Niedostępny
  Odpowiedz
/\
|
Raz wysłąłem i dostałe gre za 5 € ^^
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
(12.09.2015, 18:55)SmileyPL napisał(a): /\
|
Raz wysłąłem i dostałe gre za 5 € ^^

Obejrzyj to: https://www.youtube.com/watch?v=78HUL3H4qww