Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Lotto 40mln - co byście zrobili po wygraniu?
Nie znalazłem wcześniej tego wątku, mimo iż szukałem (zawsze to robię). Może dlatego, że w tytule nie dałej słowa lotto, nieważne :)
Tam jest 50mln, a ja zeszłem do dużo mniejszej i skromniejszej sumki :P

Odpowiedz
Znając siebie pewnie roztrwoniłbym sporą część tej sumy na winyle, w między czasie ( od razu ) wymieniłbym moje rowery na nowe.
Reszta do zachomikowania.
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
... kupiłbym odjechanych ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Pierwsza rzecz, jaką zrobiłabym po wygraniu takiej sumy, to zakup domu, gdzieś na wsi, nad rzeką, z widokiem na góry :)
  Odpowiedz
Najpierw pewnie wpadłabym w zakupowe szaleństwo, potem wybrała się w podróż dookoła świata, a kiedy już bym się wyszalała, kupiłabym dom i żyła sobie spokojnie w luksusie do końca swych dni - mam już ułożony plan, w końcu trzeba być przygotowanym na taką ewentualność :)
  Odpowiedz
Kupiłabym sobie domek, ładny samochód i cieszyła się z faktu, że mam pieniądze i nie muszę pracować a czas mogę poświęcić na realizowanie swoich pasji :)
  Odpowiedz