Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Luka na chomiczkuj
Lightbulb 
Ile razy trzeba głosować na chomiczkuj, żeby być w czołówce?

Chodzi mi oto, że znam sposób na nielimitowane głosowanie na chomiczkuj, tzn. bez oczekiwania 12h, tylko, że każde jedno zagłosowanie w tym cheacie trwa 2-3 minuty, i nie wiem czy się to opłaca, bo chyba dużo by to zajęło czasu.

Doradźcie mi:)

PS: Póki co taka "luka" w serwisie jest:diabel

Odpowiedz
Chodzi Ci o resetowanie łącza internetowego tzn: Włącz internet/zagłosuj/wyłącz/powtórz czynność kilkakrotnie? Banalne i prościej się już nie dało. Ma to sens jak się ma np. mobilny internet o zmiennym IP. To samo można robić na inne sposoby, a są jeszcze lepsze możliwości by być wyżej w rankingach na Chomiczkuj. Ja sam na to wpadłem, od razu jak ten serwis założyli :P

Tak czy siak trzeba sporo razy głosować, ale jak mówiłem: Są lepsze metody i sposoby, więc nie wiem po co się tak bawić.
  Odpowiedz
Ja mam sposób, taki, że głosuje mobilnie na telefonie, włączam przeglądarkę głosuję, zamykam, włączam, głosuję itd.
Dziwne jest to, bo korzystam z internetu wi-fi o cały czas tym samym IP, nie z karty SIM.

A o jakich lepszych sposobach mówiłeś?

Odpowiedz
To wcale nie jest dziwne, a wręcz normalne :). Jeśli chcesz, mogę Ci napisać dlaczego, lecz sam powinieneś na to wpaść ;)

Właśnie niektóre sposoby są lepsze, bo wie o nich niewiele osób i niewiele osób je wykorzystuje :P. Rozumiesz do czego nawiązuje? Nikt Ci skutecznych metod za darmo nie poda, bo by tylko na tym stracił. Tym bardziej publicznie w internecie. Dużo rankingów da się oszukać, tak samo jak można wygrywać konkursy w internecie, znajdować się wyżej w rankingach różnego rodzaju. Wszystko da się zrobić, trzeba mieć tylko odpowiedni sprzęt i wiedzę.
  Odpowiedz
Wystarczą zapewne bramki proxy, bądź Tor.
  Odpowiedz
Swordancer napisał(a):Wystarczą zapewne bramki proxy, bądź Tor.

Tak jak pisałem Sword, zbyt dużo czasu to zajmuje, po co sobie komplikować życie Torem i Proxy oddając głos na Chomiczkuj? Przy jednym komputerze to nie ma większego sensu :)
  Odpowiedz
Tora można zautomatyzować. Korzysta z przeglądarki na którą można wgrać plugin automatycznie wybierającym przyciski ze strony w określonej częstotliwości, natomiast samego Tora można ustawić, aby również zmieniał IP co kilka sekund. Idziesz spać, a rano masz już 500 głosów.
  Odpowiedz
Widzisz, to by było dobre, ale jest jeden problem. Captcha ;)
  Odpowiedz
Captcha powiadasz, nie wiem, nie zaglądałem. Są strony gdzie kupuje się przepisywanie captcha, ale widząc te obrazki, no cóż. Ktoś już na pewno napisał program przepisujący te obrazki. Jest tyle softu do przepisywania, że na pewno sobie coś poradzi. :)
  Odpowiedz
Zero problemu z nabijaniem głosów na chomiczkuj, wystarczy dobra lista proxy i captchasniper, resztę załatwi imacros. Robisz skrypt do imacros, dajesz dobrą listę proxy a kodami zajmuje się captchasniper, jak masz szybkie łącze i dobre proxy to spokojnie idzie dziennie kilka tys głosów wbić bez większego problemu.
Myślicie że jak to robią chomiki z czołówki ?

A co do luki na chomiczkuj to jest ale nie do nabijania punktów tylko zupełnie inna, można mieć coś lepszego dzięki tej luce za darmo (bota).
  Odpowiedz