Bardzo fajny, starej daty serial związany głównie z medycyną. Gatunek komedia, sensacyjny i dramat jednak z dużym naciskiem na komedię. Nie znam osoby, która by się nie roześmiała z różnych śmiesznych wątków tego serialu Istnieje również film o tym samym tytule ale umywa się do serialu. Nie wiem czemu ale mam jakieś zainteresowanie sprawami medycznymi Najpierw M.A.S.H. a potem Dr House Czy ktoś zna/lubi ten serial ?
M.A.S.H.
|
Bardzo fajny, starej daty serial związany głównie z medycyną. Gatunek komedia, sensacyjny i dramat jednak z dużym naciskiem na komedię. Nie znam osoby, która by się nie roześmiała z różnych śmiesznych wątków tego serialu Istnieje również film o tym samym tytule ale umywa się do serialu. Nie wiem czemu ale mam jakieś zainteresowanie sprawami medycznymi Najpierw M.A.S.H. a potem Dr House Czy ktoś zna/lubi ten serial ?
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.01.2012, 23:12
Tak ja ten serial namiętnie oglądałem z dziadkiem zawsze. Jeden z nie wielu seriali jakie mnie interesują. Sokole Oko jest bezbłędny czasami
16.01.2012, 23:19
Frank Burns "Szczurzy pysk" też jest zajefajny A Klinger to już wogóle odjazdowy (paragraf 8)
Dla nie wtajemniczonych, proszę, oto link opisujący ten serial: http://pl.wikipedia.org/wiki/M*A*S*H
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
22.01.2012, 20:28
Również uwielbiam ten serial, głównie ze względu na Sokole Oko.
Ale powiedziałabym raczej, że związany głównie z wojną, a dopiero w dalszej kolejności z medycyną.
To jest jeden z lepszych seriali które oglądałam.
Zawsze chętnie do niego wracam. A niektórych numerów Sokolego Oka i Klingera to chyba nigdy nie zapomnę |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości