Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

M.A.S.H.
[Obrazek: f61711696b.jpg]

Bardzo fajny, starej daty serial związany głównie z medycyną. Gatunek komedia, sensacyjny i dramat jednak z dużym naciskiem na komedię. Nie znam osoby, która by się nie roześmiała z różnych śmiesznych wątków tego serialu :) Istnieje również film o tym samym tytule ale umywa się do serialu. Nie wiem czemu ale mam jakieś zainteresowanie sprawami medycznymi :) Najpierw M.A.S.H. a potem Dr House :) Czy ktoś zna/lubi ten serial ?
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Tak ja ten serial namiętnie oglądałem z dziadkiem zawsze. Jeden z nie wielu seriali jakie mnie interesują. Sokole Oko jest bezbłędny czasami:D
  Odpowiedz
Frank Burns "Szczurzy pysk" też jest zajefajny :D A Klinger to już wogóle odjazdowy (paragraf 8) :D

Dla nie wtajemniczonych, proszę, oto link opisujący ten serial:

http://pl.wikipedia.org/wiki/M*A*S*H
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Również uwielbiam ten serial, głównie ze względu na Sokole Oko. ;)
Ale powiedziałabym raczej, że związany głównie z wojną, a dopiero w dalszej kolejności z medycyną.
  Odpowiedz
To jest jeden z lepszych seriali które oglądałam.
Zawsze chętnie do niego wracam. A niektórych numerów Sokolego Oka i Klingera to chyba nigdy nie zapomnę:D

[Obrazek: tumblr_lg4a79lIUO1qetkr3o1_250.jpg]

[Obrazek: 6a00e5529ab4f0883401539228c6a3970b-800wi]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości