Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

MC Crypt PPA8M - mobilny system nagłośnieniowy.

Hmm co by wam o nim napisać?
Jest to przenośny system... ma rozkładaną rączkę, którą widać na filmie.
Posiada specjalne kółka do transportu oraz do noszenia w rękach uchwyty umocowane
po bokach kolumny. Ma kilka portów wejściowych. Przetestowałem mikrofon na wejściu Jack 6,3 mm (środkowe gniazdo)
Pod mini jacka 3,5 mm podpinam smartfona, laptopa i inne źródła i gra aż miło.
Cały czas mam wpiętą kartę SD z utworami a sterowanie znajduje się na przednim
panelu tuż pod niebieskim wyświetlaczem. Można też śmiało
podłączyć pendrive. Nie podpinałem jedynie większych dysków przenośnych.

Z tyłu urządzenia znajdziemy gniazdo zasilania i jednocześnie ładowania akumulatora.
Tak ten głośnik posiada niezależne zasilanie, które pochodzi z zamontowanego wewnątrz akumulatora.
Dalej jest pstryczek ON/OFF potem gdniasdo Link Output, które posłuży nam do przeniesienia dźwięku
do kolejnego głośnika... opcja przetestowana z drugim takim samym głośnikiem. To znaczy udało się spiąć
oba głośniki i grały bardzo przyjemnie. Na końcu znajdują się lampki poziomu na ładowania akumulatora.

Zapomniałbym dodać, że na przednim panelu znajdziemy korektor 3-pasmowy.
  Odpowiedz
Po nazwie na początku sądziłem, że to system operacyjny na komputery taki jak np. Tails Haha
  Odpowiedz