Totalne przegięcie z płatną transmisją MŚ odbywających się w Polsce, w dyscyplinie w której można obejrzeć coś innego jak na meczach piłki nożnej (czyli jak nasi dostają w d..pę). Taka impreza w naszym kraju, Polacy grają pięknie, a Polsat... eh, szkoda słów.
MŚ w siatkówce poza Polsatem?
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć mecze mistrzostw bez płacenia Polsatowi?
Totalne przegięcie z płatną transmisją MŚ odbywających się w Polsce, w dyscyplinie w której można obejrzeć coś innego jak na meczach piłki nożnej (czyli jak nasi dostają w d..pę). Taka impreza w naszym kraju, Polacy grają pięknie, a Polsat... eh, szkoda słów. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.09.2014, 02:59
Solorz twoja pazerność przeraża. Czy w innym kraju byłoby do pomyślenia by imprezę takiej rangi zakodować? Polsat się rozsmakował w transmisjach typ PPV jak to było przy transmisjach boksu, albo KSW i chce sprawdzić ile zarobi tym razem? Zakodujcie sobie Trudne Sprawy, albo Taniec z gwiazdami, a nie będę miał do was o to żalu, ale taką imprezę z czystej chciwości? Wiesz co Solorz? Ty już wiesz gdzie możesz mnie pocałować... "Prawa telewizyjne nabyło od nas 168 krajów" - nie wierzę, że nie znajdę jakiegoś europejskiego (darmowego) kanału na satelicie albo gdzieś indziej. To teksty ludzi, którzy piszą co myślą po akcji Polsatu.
15.09.2014, 08:25
No nie wiem takie pirackie trasmisję z ms też nie są darmowe i szybko padają prawnicy Polsatu są bezwzględni...
15.09.2014, 08:39
Pozwolę sobie zacytować:
"Są wartości, za które nie powinno się płacić, które powinny być grubą krechą oddzielone od ekonomii, komercjalizacji i pazerności. Nawet w tym dziwacznym świecie. Szkoda, że coraz mniej ludzi ro rozumie. Prezes Przedpełski wczoraj powiedział, że takie wydarzenia są lekcją patriotyzmu. To prawda, szkoda tylko że od dziś będzie to lekcja tylko dla wybranych"
15.09.2014, 08:50
Nie mam tego problemu bo mam Polsat ale też nie jest kolorowo specjalne kanały chyba z 5(mimo tego twierdzą że jest ich tylko 4? no chyba że słabo liczą). Mecze to straszny ciąg reklam przerwa techniczna reklama...powtórka zagrywki a widać na niej siatkę z logo Plus+ a piłka w tle? ;p
Mecz o 20:00 reklama do 20:35 ;p Zazwyczaj pierwszeństwo w transmisja meczu nie ma mecz na który czekam tylko reklamy...więc z tą pazernością to nie przesada.
16.09.2014, 17:21
Próbowałam znaleźć transmisje innych krajów (na Wiki jest wypisane kto jeszcze nabył prawa do transmisji: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa...elewizyjna a pełna lista jest w tym pliku ). Niestety nawet jeśli jest transmisja online to zarezerwowana tylko dla mieszkańców danego kraju, ale jakby komuś się udało znaleźć coś co można obejrzeć w Polsce to miło by było gdyby się podzielił
Staram się pisać poprawnie
Przecież Polsat to telewizja prywatna, niby jakim prawem mieliby obowiązek udostępniać zakupione przez siebie prawa
do transmisji za darmo na swoim nie kodowanym kanale? Uwielbiam te cebulactwo w Polsce, Polsat zły, chcą tylko pieniędy. Przecież to TVP przespało moment i nie kupiło praw do transmisji, ba telewizja polska dostała na to pieniądze które rozeszły się nie wiadomo gdzie. Polsat jednak poszedł na ugodę i postanowił odsprzedać prawa TVP - co z tego wyszło? Telewizja Polska zaproponowała tak śmieszne stawki że nie było mowy o porozumieniu. Generalnie transmisje spotkań miały być darmowe lecz w ostatniej chwili sponsorzy wycofali się przez co Polsat musiał zmniejszyć straty. Nie dziwi mnie to kompletnie a narzekanie ludzi że wszystko złe bo trzeba płacić należy kierować do TVP które w przeciwieństwie do niekodowanego programu Polsatu pobiera za swój program abonament. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
17.09.2014, 06:24
B0hazard napisał(a):Uwielbiam te cebulactwo w Polsce, Polsat zły, chcą tylko pieniędy. B0hazard, a znajdź mi stację która nie chce tylko pieniędzy. Zresztą sam napisałeś: B0hazard napisał(a):Telewizja Polska zaproponowała tak śmieszne stawki że nie było mowy o porozumieniu Tu liczą się tylko i wyłącznie pieniądze, bo bez nich nic nie zrobisz. Myślę, że sam coś dobrze o tym wiesz. Akurat widzę, że o tej sprawie masz pojęcie. Właśnie dlatego zapytam się Ciebie: Czy chcąc zmniejszyć straty i zmuszając do zapłaty by obejrzeć rozgrywki nie przewidziano, że wywoła to nie tylko oburzenie, ale i brak zapłaty tych 99,99 zł przez większość użytkowników? Ja rozumiem: chcesz mieć, to zapłać. Jednak dla większości Polaków to jest problem.
17.09.2014, 07:35
(16.09.2014, 17:21)Kaiselin napisał(a): Próbowałam znaleźć transmisje innych krajów (na Wiki jest wypisane kto jeszcze nabył prawa do transmisji: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa...elewizyjna a pełna lista jest w tym pliku ). Niestety nawet jeśli jest transmisja online to zarezerwowana tylko dla mieszkańców danego kraju, ale jakby komuś się udało znaleźć coś co można obejrzeć w Polsce to miło by było gdyby się podzielił To co za problem kupić sobie VPN z adresem IP należącym do odpowiedniego kraju
17.09.2014, 08:19
Proszę o reputy nie może być bez no trochę się naszukałem darmowa strona z kanałami tv i transmisją z MŚ !
http://vidtv.pl/ |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości